RCN Port l'Epine: camping in Bretagne

Prachtig gelegen aan de Atlantische Oceaan met een eigen kiezelstrand. Kom kamperen met zeezicht!

alle faciliteiten >
Top 50 mooiste campings van Frankrijk

Ruime kampeerplaatsen, een eigen strand en direct aan zee gelegen. Niet voor niets staan we in de top 50 mooiste campings van Frankrijk!

kamperen >
Chalets en stacaravans in Bretagne met zeezicht

Geniet van een heerlijke vakantie in een royaal chalet of stacaravan aan de kust van Bretagne. Alle chalets en een aantal stacaravans hebben zeezicht!

chalets / stacaravans >
Kinderen vervelen zich geen moment!

Bij RCN hebben kinderen een streepje voor. In het restaurant eten ze bijvoorbeeld gratis mee. En op en rond de camping is enorm veel te beleven!

kids >
Aankomst
Vertrek
Soort verblijf
Kamperen
Accommodaties

Camping aan het strand in Bretagne

Direct aan de stranden van de Atlantische oceaan in Bretagne ligt Port l’Epine, niet ver van de beroemde Côte de Granit Rose. Hier beleeft u Bretagne in al zijn facetten: oude historie, ruige natuur, sfeervolle badplaatsen en volop watersport. Kom kamperen met zeezicht, pal aan ons eigen strand!

 

 

Tarieven & Aanbiedingen
Tarieven & Aanbiedingen

Wilt u kamperen of zoekt u een comfortabele huuraccommodatie? In alle gevallen maken wij het u extra aantrekkelijk om voor RCN te kiezen!

Bekijk onze tarieven
Riante kampeerplaatsen
Riante kampeerplaatsen

De ruime kampeerplaatsen zijn van elkaar gescheiden door groene hagen. U vindt altijd wel een plek met zeezicht, maar er zijn ook plaatsen pal aan het kiezelstrand.

Alles over kamperen
Stacaravan of chalet?
Stacaravan of chalet?

Op RCN Port l'Epine zijn compleet ingerichte stacaravans voor 4 en 6 personen. Een aantal stacaravans zijn voorzien van een veranda en staan heel dicht bij zee.

Alle accommodaties
De camping is geopend van: De camping is geopend van: 19 april tot 20 september 2014 RCN Port l' Epine op Zoover RCN Port l' Epine op Zoover Lees de beoordelingen van onze gasten
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.