Réservez votre table en ligne
Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Echt spannend is het canyoning. Vanaf ongeveer 9 jaar oud (1,35 meter groot) kun je al meedoen. Hierbij daal je in een wetsuit de rivierbeding af, al springend van rots naar rots en glijdend door de stroomversnellingen van het water, alsof je een natuurlijke wildwaterbaan afgaat. Een unieke ervaring!
  • De rivieren in de omgeving van het park nodigen uit tot allerlei watersportactiviteiten, geschikt voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld kanoën op de Dourbie of de Tarn.
  • Doe mee met een van de vele avonturenparcours in de regio. Er zijn al mogelijkheden om mee te doen vanaf 3 jaar.
  • Velorail in Sainte Eulalie de Cernon. Al fietsend over een spoorrails, rijdend door lange tunnels, ontdek je de vallei van de Cernon. Deze activiteit is goed te combineren met een bezoek aan het Reptilarium in dezelfde plaats. Een wandeling door dit oude tempeliersdorp en/of om te combineren met het plaatsje Roquefort-sur-Salzon, voor een bezoek aan de grotten van de wereldberoemde Roquefort-kaas.
  • Al vanaf 5 jaar kun je gaan parapenten: een tandemsprong maken en je zo vrij voelen als een vogel in de lucht.

   

Coordonnées
Nous sommes actuellement indisponible Veuillez appeler le centre de contact. Nous sommes disponibles du lundi au vendredi de 9h00 à 21h00 et le week-end de 9h00 à 18h00 sur notre numéro de téléphone.
J'appelle depuis:
+33 970731038
Rappelez-moi:
RCN Val de Cantobre
Vellas,12230Nant | France
E-mail
Délai de réponse: 1 jour ouvrable E-mail