65 jaar samen voor een ander! RCN viert haar verjaardag

Dit jaar heeft RCN haar 65e verjaardag gevierd! Zo hebben we een sponsorfietstocht georganiseerd waarbij geld is opgehaald voor de eenzame ouderen midweek in december.

Na een jaar van voorbereidingen was het op maandag 11 december dan eindelijk zover: de RCN Ouderenmidweek in samenwerking met het Nationaal Ouderenfond en het Vakantiebureau. Met een aankomstdag op één van de eerste winterse dagen van het jaar dreigde de sneeuw even roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk kwamen alle gasten veilig aan. Ze werden warm verwelkomd op drie RCN parken: de Roggeberg in Appelscha, het Grote Bos in Doorn en de Flaasbloem in Chaam. In een winterse setting verdween deze week de eenzaamheid als sneeuw voor de zon.

Gedurende de midweek zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een knutselworkshop, een bezoekje aan de kerstmarkt in Antwerpen en een gezellige muziekbingo. De reacties waren overweldigend! We willen dan ook alle vrijwilligers en medewerkers ontzettend bedanken voor de hulp en vooral de ouderen voor alle gezelligheid! 

RCN ouderenmidweek
Een groot succes!

Bekijk hier de foto's
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.