Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Adventure bij RCN

Locaties vol spanning en avontuur

Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je graag actief zijn tijdens je vakantie? Dan biedt RCN vele mogelijkheden. Op een aantal van onze vakantieparken zijn actie en avontuur belangrijke thema’s. Drie van onze parken hebben zelfs een adventureparcours op het terrein. Onder professionele begeleiding kun je er abseilen of survivallen. Tijdens de activiteiten is plezier maken het belangrijkst, maar sporten en bewegen in de buitenlucht is ook nog eens heel gezond.

Ook op het gebied van watersport heeft RCN een aantal toplocaties. Of je nu graag vakantie viert aan het water, in het bos, tussen de Franse rotspartijen of in de prachtige natuur in Duitsland; spanning en avontuur beleef je bij RCN.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail