Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Adventure bij RCN Locaties vol spanning en avontuur

Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je graag actief zijn tijdens je vakantie? Dan biedt RCN vele mogelijkheden. Op een aantal van onze vakantieparken zijn actie en avontuur belangrijke thema’s. Drie van onze parken hebben zelfs een adventureparcours op het terrein. Onder professionele begeleiding kun je er abseilen of survivallen. Tijdens de activiteiten is plezier maken het belangrijkst, maar sporten en bewegen in de buitenlucht is ook nog eens heel gezond.

Ook op het gebied van watersport heeft RCN een aantal toplocaties. Of je nu graag vakantie viert aan het water, in het bos of tussen de Franse rotspartijen; spanning en avontuur beleef je bij RCN.

RCN Toppershoedje Watersport aan de Noordzee

Ga tot het uiterste tijdens een spannende watersportactiviteit op het Grevelingenmeer, aan de Brouwersdam of het Noordzeestrand. De locaties zijn ideaal om avontuurlijke sporten te ontdekken...

Meer informatie
RCN de Roggeberg Spanning en avontuur in Appelscha

Ervaar de kick van abseilen en tokkelen op RCN de Roggeberg in Appelscha. Met een lengte van tachtig meter is ons klimpalenparcours het grootste van Europa. En wat dacht je van een klimtoren...

Meer informatie
RCN de Potten Watersport op het Sneekermeer

RCN de Potten heeft veel watersportfaciliteiten, zoals verhuur van diverse soorten boten, kano’s en waterfietsen. Gasten vanaf 8 jaar kunnen op het park terecht voor zeillessen.

Meer informatie
RCN Zeewolde Watersport in Flevoland

RCN Zeewolde ligt aan het Veluwerandmeer, tussen strand, haven en bos. Jong en oud kan hier veilig zwemmen een deel van het strand is beschikbaar voor surfers en het volgen van surflessen.

Meer informatie
RCN het Grote Bos Stoere survivalbaan in Doorn

Op RCN het Grote Bos kun je deelnemen aan survivalactiviteiten op het stoere parcours van survivalgroep Hang-On. Onder begeleiding van professionals beleef je echte spanning op hoogte.

Survivallen in Doorn
RCN de Schotsman Watersport op het Veerse Meer

Kom voor een actieve vakantie naar RCN de Schotsman. ’s Zomers kun je bij het Sailcollege terecht voor zeillessen, of verhuur van diverse boten. Waterskiën leer je zo op de waterskibaan.

Meer informatie
Adventure op hoogte RCN les Collines de Castellane

Verplaats je als een aap hoog tussen de bomen. Kom klimmen, slingeren en tokkelen in ons nieuwe Adventure Park. Vanaf het hoogteparcours kijk je uit over de camping en het zwembad.

Meer informatie
Domaine de la Noguière Adventure park met zipline

Voor de échte avonturiers is er op RCN Domaine de la Noguière een Adventure Parc met een groot klimparcours en een zipline.

Meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail