Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Op stap in de omgeving

Leuke evenementen in de Franse Alpen

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN Belledonne vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in de buurt van ons park op een rijtje.

zaterdag 2 december
Opening skigebied Alpe d'Huez

Het winterseizoen kan beginnen! Wil je alle openingstijden weten van de liften? Klik dan hier.

zondag 24 december
17:00
Kerstshow Auris-en-Oisans

De kerstshow is een groot feest om kerstdag in schoonheid af te sluiten. Kom de fakkelafdaling van de skileraars bewonderen gevolgd door de aankomst van de kerstman aan de voet van de skipistes.

zondag 31 december
17:00
Vuurwerkshow Auris-en-Oisans

De Nieuwjaarsshow is het feest van de laatste dag van het jaar aan de voet van de skipistes. Geniet van de nachtelijke ski-afdaling van de skileraars en een groot vuurwerk afgeschoten op de Col de Maronne.

zondag 31 december
18:00
Vuurwerkshow Villard-Reculas

Een geweldige avond vol vuurwerk! Voeg je bij ons op het sneeuwfront voor een vuurwerk dat je sprakeloos achterlaat, en geniet verder van de bezienswaardigheden met het traditionele vuurwerk! Spektakel gegarandeerd!

dinsdag 23 juli
00:00
Alpe d'Huez Triathlon - Duathlon

6,5km RUN 
15km BIKE
5,5km RUN

 

De Alpe d'Huez Duathlon opent de deuren naar de legende van de 21 bochten, in een hectische sprintvorm die voor iedereen toegankelijk is. Als je de legendarische klim wilt bedwingen en plezier wilt maken op een parcours dat even snel als leuk is, dan is dit de race voor jou.

donderdag 25 juli
00:00
Alpe d'Huez Triathlon - Parcours L

2,2km SWIM

118km BIKE

20km RUN

 

Bereid je voor op een buitengewoon sportief avontuur en een persoonlijke reis. De Alpe d'Huez L Triathlon geeft je de kans om je eigen legende te schrijven. Tegenover de bergen zullen je nederigheid en mentale kracht je grootste troeven zijn.

vrijdag 26 juli
00:00
Alpe d'Huez Triathlon - Parcours M

1,2km SWIM
28km BIKE
6,7km RUN

 

Schrijf een van de mooiste pagina's uit je sportieve leven door de uitdaging van de Alpe d'Huez M Triathlon aan te gaan. Neem het op tegen de 21 legendarische bochten, in een feestelijke sfeer en een uitzonderlijke omgeving. De legende is van jou!