Supervakantie met kids
Uitstapjes met kinderen
  •  Zwemmen in het meer Lac Laffrey. Voor een dagje zwemmen kun je in de omgeving van RCN Belledonne vele kanten op. Lac Laffrey is een aanrader voor een dagje heerlijk zwemmen met het hele gezin. Natuurlijk kan het opblaasbootje mee voor nóg meer waterpret.
  • Met de kabelbaan naar Alpe d'Huez Pic Blanc of Les Deux Alpes is een spannend uitje voor het gezin. Met een lift word je van 1450 meter naar meer dan 3200 meter hoog gebracht. Daar kun je genieten van het prachtige uitzicht.
  • Marmottensafari – speciale safari voor kinderen (bedacht door RCN Belledonne). Op pad met de berggids waar we op zoek gaan naar de marmotten bij de Col de Sarbonne. De marmotten safari is een unieke ervaring voor kinderen.
  • Klimpark Venosc. Ben jij een waaghals en houd jij van bomen klimmen en enge hoogtes? Dan is dit park ideaal voor jou! Kom in dit prachtige bos van Venosc de diverse parcoursen afleggen hoog in de bomen. Eventueel te combineren en er een dagtocht van te maken met een bezoek aan het oude historisch centrum van Venosc en de kabelbaan naar Les Deux Alpes!
  • X-fly. Klaar voor nog meer uitdagingen? Tot 12 jaar is ook op dit park voldoende gekkigheid te vinden; van tokkelen, kabelbaan tot een klimmuur en misschien wel rodelen!

  • Paardrijden of ezeltochten. Van eendaagse tochten of een dagdeel tot meerdere dagen te paard de magesteuze Alpen ontdekken. Of een korte rit op de rug van een ezel? Beide manieren een geheid succes en Unieke manier om te genieten van al het natuurschoon wat de Alpen te bieden hebben.

  • Overdekte speeltuin in Grenoble. Net boven Grenoble ligt het grote overdekte speeltuin genaamd Elfis. Op 650 m2 voldoende speelplezier voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Of ga je liever naar het avonturen park Max Aventure... Bij allebei vind je diverse ballenbakken, glijbanen, doolhoven en kruiptunnnels. Met voor de ouders een bar, snackgedeelte en gratis WiFi. Voor iedereen wat wils!
  • Raften bij Venosc (Veneon) of La Grave. Ga je mee raften op het smeltwater van de sneeuw van de gletsjers? De hele familie (vanaf 6 jaar) kan mee raften op Vénéon, of met de wat oudere kinderen op de wat ruigere Romanche bij La Grave.

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Belledonne
Rochetaillée, 38520 Bourg d'Oisans
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.