RCN Belledonne

Op vakantie in de Franse Alpen Wat neem je allemaal mee?

Waar je ook naartoe gaat, een goede voorbereiding is erg belangrijk. Daarom geven wij een aantal handige tips voor je vakantie op onze camping. Zo kun je zorgeloos genieten van een geweldige vakantie.

Wat verder mee te nemen?
ENKELE TIPS om je te helpen BIJ HET PAKKEN VAN DE BAGAGE
  • Ben je een wandelliefhebber, denk dan aan goede wandelschoenen. In de omgeving van RCN Belledonne zijn voldoende wandelmogelijkheden.
  • Houd je er rekening mee dat de nachten bij ons kunnen afkoelen? Neem voor ’s avonds en ’s nachts ook warme kleding mee.
  • Onze campinggasten zijn welkom vanaf 13.00 uur.
  • Mogelijkheid om een koelkast te huren bij je kampeerplaats, voor €6,50 per nacht.
  • Voor onze gasten die een stacaravan hebben gehuurd: de accommodaties zijn vanaf 15.00 uur beschikbaar. Kussens voor de ligstoelen en de terrasstoelen zouden zelf meegenomen kunnen worden, indien je extra comfort op je terras wilt.
  • Wil je extra comfortabel verblijven? Kies dan voor halfpension, inclusief ontbijt en diner.
  • Mocht je buiten de openingstijden van de receptie aankomen, dan kun je tot 22.00 uur terecht bij de bar. Eventueel kan ook het algemene telefoonnummer van de camping gebeld worden: 0033-476800718.
  • We attenderen onze gasten die gaan verblijven in een stacaravan er graag nogmaals op dat je zelf jouw eigen linnengoed dient mee te nemen: éénpersoons dekbedhoezen, één- of tweepersoons matrashoezen (er is 1 tweepersoonsbed en de rest zijn éénpersoonsbedden), kussenslopen, handdoeken en theedoeken. Je kunt er ook voor kiezen om linnengoed bij ons te huren, alleen theedoeken zijn niet te huur.
  • In Frankrijk is het per 1 januari 2008 per wet verboden om te roken in verhuuraccommodaties en horecagelegenheden. Vandaar dat al onze stacaravans, vakantiehuizen en het restaurant rookvrij zijn.

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Belledonne
Rochetaillée, 38520 Bourg d'Oisans
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.