Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Geniet van het natuurwonder van de Ardèche: de Gorges de l'Ardèche, met als stralend middelpunt de Pont d'Arc. Je kunt dit natuurverschijnsel bewonderen door de kloof van 32 kilometer in zijn geheel te rijden van Vallon Pont d’Arc tot aan St Martin d’Ardèche. Via deze route heb je alle mooie uitzichtspunten aan je rechterhand. Je kunt de Pont d’Arc ook van dichterbij bewonderen, door de auto te parkeren bij restaurant Auberge de Pont d’Arc en vanuit daar naar het bijbehorende strandje te lopen. Wil je nog meer spektakel? Huur dan een kano op de camping (7+) en vaar onder de monumentale natuurboog door. 
  • Ontdek de Ardèche via de lucht, dat is weer eens wat anders. Indien de windomstandigheden voldoende gunstig zijn kun je een vogelvrij gevoel ervaren door te parapenten. Je kunt ook een rondvlucht maken over de Ardèche in een sportvliegtuigje. Deze activiteit is geschikt voor 3 à 4 personen. Dat is nog niet alles. De uitvinders van de hete luchtballon komen uit de Ardèche, dus is dit de uitgelezen plek om een ballonvaart te maken met het hele gezin. 
  • Fietsliefhebbers komen in deze streek aan hun trekken. Op de camping kun je fietsen huren waarmee je op pad kunt gaan voor een fietstocht door de wonderschone omgeving. Je kunt je ook door de omgeving laten rondleiden door een ervaren gids, die je langs alle mooie plekjes leidt.  
  •  Op de camping wordt een uitgebreide keuze aan wandelroutes aangeboden. Ervaren wandelaars en minder geoefende lopers maken hierdoor mooie tochten. Eén van de hoogtepunten is het Bois de Païolive, ook wel het wandelsprookjesbos genoemd. 

 

Nieuw: de Ardèche Pass, ideaal voor gezinnen die er graag op uit gaan. Wanneer je meerdere bezienswaardigheden in de Ardèche bezoekt levert deze passepartout pas veel voordeel op. Door eenmalig een bedrag per persoon te betalen heb je vrij toegang tot 35 attracties in de Ardèche.

 

          

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Bastide en Ardèche
1 Route d'Ales-D111 Sampzon,07120Ruoms
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail