Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Supervakantie met kids
Uitstapjes met kinderen
  • Le Train Touristique de l’Ardèche is een motorrijtuig uit de jaren 50, die toeristen door de landschappen van de zuidelijke Ardèche voert. Terwijl je over 14 kilometer en 5 viaducten rijdt, wordt je voorzien van deskundige uitleg.          
  • De watersport canyoning is heel populair en bezorgt zowel jong als oud een kick. Uitgerust in wetsuit met helm, zwemvest en waterschoenen daal je klauterend de rivierbedding van de Ardèche af, springend over grote keien en al glijdend en zwemmend door het water. Een activiteit voor echte  waaghalzen!  
  • Bij Adventure Camp vind je een gigantisch spinnenweb geweven in de bomen met tokkelbanen, apenbruggen, hangbruggen, slingerlianen, klauternetten en tal van andere hindernissen. Er zijn diverse parcoursen: van makkelijk tot moeilijk. 
  • Verken de omgeving te paard, dat is weer eens wat anders dan te voet of op de fiets. Met een groepje, onder leiding van een gids, ontdek je de mooiste plekjes. De route is lekker afwisselend en gaat door het bos, maar ook door het water. Kortom: een avontuurlijk uitstapje voor paardenliefhebbers.  
  • De prachtige omgeving van de camping is het best te verkennen vanaf het water. Een kano is dan ideaal. Daarmee peddel je door de spectaculaire rivierkloof vol stroomversnellingen en rotspartijen. Kano’s zijn te huur op de camping voor gasten vanaf 7 jaar oud. Overal kun je stoppen voor een duik in het heldere rivierwater. Wanneer je niet van kanoën houdt kun je kiezen voor een boot. 
  • In het Haribo snoepmuseum in Uzus wordt uitgelegd hoe snoep gemaakt wordt. Je ziet alle Haribo reclames in Europa. Uiteraard kan er ook lekker gesnoept worden uit de verschillende bakken snoep.  
  • Houd je van meer actie? Huur dan een quad en verken de omgeving met het hele gezin.  
  • Breng een bezoek aan la Ferme aux Crocodilles. Op deze ‘boerderij’ vind je echte krokodillen. Het is vooral interessant om tijdens voedertijd een kijkje te nemen op deze boerderij, omdat de krokodillen dan erg actief zijn. 
  • Maak een rit in het stoomtreintje van Anduze naar Saint Jean du Gard. De kinderen vinden het zeker geweldig om een ritje te maken met deze trein! Onderweg kun je bij verschillende parken uitstappen. Bekijk de 55 aquariums in Aquarium Saint-Jean-du-Gard of bezoek het bamboopark of het Haribo snoepmuseum. 
  • Ontdek de Ardèche via de lucht, dat is weer eens wat anders. Indien de windomstandigheden voldoende gunstig zijn kun je een vogelvrij gevoel ervaren door te parapenten. Je kunt ook een rondvlucht maken over de Ardèche in een sportvliegtuigje. Deze activiteit is geschikt voor 3 à 4 personen. Dat is nog niet alles. De uitvinders van de hete luchtballon komen uit de Ardèche, dus is dit de uitgelezen plek om een ballonvaart te maken met het hele gezin. 

 

 Nieuw: de Ardèche Pass, ideaal voor gezinnen die er graag op uit gaan. Wanneer je meerdere bezienswaardigheden in de Ardèche bezoekt levert deze passepartout pas veel voordeel op. Door eenmalig een bedrag per persoon te betalen heb je vrij toegang tot 35 attracties in de Ardèche. 

      

 

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Bastide en Ardèche
1 Route d'Ales-D111 Sampzon,07120Ruoms
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail