Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Echt spannend is het canyoning. Vanaf ongeveer 9 jaar oud (1,35 meter groot) kun je al meedoen. Hierbij daal je in een wetsuit de rivierbeding af, al springend van rots naar rots en glijdend door de stroomversnellingen van het water, alsof je een natuurlijke wildwaterbaan afgaat. Een unieke ervaring!
  • De rivieren in de omgeving van het park nodigen uit tot allerlei watersportactiviteiten, geschikt voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld kanoën op de Dourbie of de Tarn.
  • Doe mee met een van de vele avonturenparcours in de regio. Er zijn al mogelijkheden om mee te doen vanaf 3 jaar.
  • Velorail in Sainte Eulalie de Cernon. Al fietsend over een spoorrails, rijdend door lange tunnels, ontdek je de vallei van de Cernon. Deze activiteit is goed te combineren met een bezoek aan het Reptilarium in dezelfde plaats. Een wandeling door dit oude tempeliersdorp en/of om te combineren met het plaatsje Roquefort-sur-Salzon, voor een bezoek aan de grotten van de wereldberoemde Roquefort-kaas.
  • Al vanaf 5 jaar kun je gaan parapenten: een tandemsprong maken en je zo vrij voelen als een vogel in de lucht.

   

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Val de Cantobre
Vellas,12230Nant
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail