Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Voordelig kamperen

met de RCN Kampeerzwerfpas

Voor de echte kampeerliefhebber, die graag meerdere RCN-campings per jaar bezoekt, is er de RCN Kampeerzwerfpas. Met deze jaarpas kampeert u voordelig in het voor- en najaar, in Nederland en Frankrijk. U betaalt eenmalig € 495. Vervolgens betaalt u € 2,50 per persoon per nacht.

Een huisdier meenemen? Ook voor uw trouwe viervoeter is er een Kampeerpas. Deze kost eenmalig € 95.

Let op: 2021 is het laatste jaar dat RCN Kampeerzwerfpas wordt uitgegeven. Wenst u gebruik te maken van dit aanbod dan is nu het moment!

Hoe werkt de RCN Kampeerzwerfpas?

Een pas vol voordelen

Wanneer en hoe lang mag ik kamperen?
Met de RCN Kampeerzwerfpas kunt u binnen de volgende periodes bij ons kamperen:

 

2021

RCN de Potten

  • Van opening kampeerseizoen t/m 12 juli
  • Van 31 augustus t/m sluiting kampeerseizoen

 

RCN de Roggeberg, RCN de Noordster, RCN de Jagerstee, RCN Zeewolde, RCN het Grote Bos, RCN Toppershoedje, RCN de Schotsman en RCN de Flaasbloem

  • Van opening kampeerseizoen t/m 9 juli
  • Van 31 augustus t/m sluiting kampeerseizoen

 

De Kampeerzwerfpas is op de RCN Vakantieparken in Frankrijk geldig tot 9 juli en vanaf 31 augustus.

 

Zijn er uitzonderingen?
Ja, er zijn een aantal uitzonderingen in 2021:

  • Op alle Nederlandse parken zijn de periodes van 1 mei t/m 9 mei (meivakantie), 12 mei t/m 17 mei (Hemelvaart) en 21 mei t/m 24 mei (Pinksteren) en de zomervakantie uitgesloten.
  • Op RCN de Potten bent u de gehele periode tot 12 juli van harte welkom. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren verblijft u op speciale velden voor kampeerzwerfpashouders.
  • Op RCN Belledonne is de Kampeerzwerfpas niet geldig tijdens de Alpe d'HuZes (29 mei t/m 5 juni) en la Marmotte (2 t/m 5 juli).
  • Op RCN Toppershoedje is de Kampeerzwerfpas niet geldig tijdens Concert at Sea (24 t/m 27 juni).

U kunt vanaf 7 dagen voor aankomst informeren bij het vakantiepark of er plek is. Wij houden dan een plaats voor u vast. Een specifieke plaats vooraf reserveren is niet mogelijk. Bij aankomst op het park kunt u een keuze maken uit de beschikbare plaatsen.

 

Met de zwerfpas mag u eenmalig maximaal 4 weken verblijven op dezelfde camping. Daarna bent u direct welkom op één van de andere RCN Vakantieparken en na 4 weken ook weer op het vorige park.

 

Welke kampeerplek kan ik reserveren?
U hebt recht op een standaard kampeerplaats (op basis van beschikbaarheid). Upgraden is mogelijk in overleg met de camping. 

 

Wat zijn de kosten?

De Kampeerzwerfpas kost in 2021 eenmalig € 495. Daarna kunt u voor slechts

€ 2,50 per persoon per nacht kamperen. Op het vakantiepark zelf betaalt u nog toeristenbelasting.  

Bij aankomst geeft u aan hoe lang u wilt blijven (op basis van beschikbaarheid). U betaalt bij vertrek. (In drukke periodes kan de receptie aangeven dat vooraf betaald moet worden. Er vindt in deze drukke periodes ook geen restitutie plaats bij eerder vertrek). Over deze totale verblijfsperiode betaalt u € 2,50 per persoon per nacht (ook als u er tussendoor een nacht niet bent).

Ook voor uw trouwe viervoeter is er een Kampeerpas, deze kost eenmalig € 95.

 

Met hoeveel personen mag ik komen?
De RCN Kampeerzwerfpas geldt voor maximaal 2 personen. Komt u met meer dan 2 personen? Dan kunt u de extra personen tegen het reguliere persoonstarief van de camping bijboeken.

            

Kosten & Bestellen

Kosten & Bestellen

U kunt de RCN Kampeerzwerfpas online bestellen voor € 495. Een huisdier kost in combinatie met de zwerfpas € 95,-. Telefonisch bestellen kan ook via: 085 0400 700.

Huisdieren mee op vakantie!

Huisdieren mee op vakantie!

Op de meeste RCN Vakantieparken zijn huisdieren van harte welkom. Zij kunnen in combinatie met de RCN Kampeerzwerfpas heel voordelig verblijven: de voordeelpas voor uw trouwe viervoeter kost € 95

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Port l'Epine
10 Venelle de Pors Garo, 22660 Trélévern
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail