Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Dan is een bezoek aan het avonturenparcours in Pleumeur-Bodou zeker de moeite waard. Je kunt kiezen uit verschillende klimniveau's, dus zowel jong als oud kan hier zijn gang gaan. 
  • Vanaf RCN Port l'Epine zie je 'les Sept iles' liggen, zeven eilanden die het grootste reservaat voor zeevogels in Frankrijk vormen. Een boottocht langs deze eilanden is zeker de moeite waard. De boottocht vertrekt vanaf de badplaats Perros-Guirec en duurt ongeveer twee uur. 
  • Houd je van sportieve activiteiten? Dan is strandzeilen vast iets voor jou! In Plestin-les-Grèves kun je strandzeilen en tegelijkertijd van de kustlijn genieten. 
  • Aan de boulevard in Perros-Guirec kun je verschillende watersportactiviteiten uitoefenen. Zo vind je hier diverse surfscholen waar je surflessen kunt volgen en waar je alle benodigdheden kunt huren om te surfen. Wil je weer eens wat anders? Ga dan suppen (stand up paddling). 
  • Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te kanoën. Huur een kano bij Base Sports Nature en peddel bijvoorbeeld over de rivier in Lannion. 
  •  Wandelen vanaf de camping of vanaf een ander vertrekpunt? Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die je midden door de natuur leiden. De routes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook in Valléé des Traouïéro kun je heerlijke wandelingen maken.  
  • Houd je meer van fietsen/mountainbiken? Ook daarvoor zijn er verschillende routes verkrijgbaar bij de receptie.

 

   

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Port l'Epine
10 Venelle de Pors Garo,22660Trélévern
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail