Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Supervakantie met kids
Top 10 uitstapjes met kinderen
  • Ontdek de Samson tunnel in de Gorges du Verdon. Je daalt af via heel veel trappen en loopt dan met je zaklamp door een pikdonkere tunnel van bijna 700 m.
  • Geef je samen met je ouders op voor een sportieve activiteit. Kids canyonning kan al vanaf 4 jaar als je 20kg weegt. Wedden dat jij al snel voorop ligt bij het afdalen van de watervalletjes? Vanaf 8 jaar mag je ook mee met een echte Family canyon of Family Raft.

  • Het wordt zeker dolle pret in een waterfiets met glijbaan. Het kan op het prachtige blauwe meer in de buurt van de camping of vaar een stukje de Grand canyon van de Verdon in met je waterfiets of kano.
  • Bezoek de Vallei van de reuzefossielen. Ze zijn maar liefst 40 miljoen jaar oud. Meenemen naar huis mag helaas niet.
  • Leef je lekker uit in de bomen in het klimbos op de camping of het adventure forest in de Gorges du Verdon. Er zijn klimwanden, touwbruggen, tokkelbanen en nog veel meer.
  • Je vergeet bijna je heerlijke Franse pannenkoek te eten als je hem besteld bij de Creperie in Rougon met uitzicht op de vale gieren die zweven tussen de steile wanden van de Gorges du Verdon.
  • Ga terug naar de tijd van de Middeleeuwen in het vestingstadje Entrevaux. Je kunt er met een treintje naar toe en beklimt vervolgens de heuvel naar het fort.
  • In Port Grimaud aan de Côte d’Azur kun je met een bootje door de grachten varen. Het lijkt er net of je in Venetië bent. Het schepijs in heel veel smaken is er ook net zo lekker als in Italië.
  • Als het een dagje wat minder mooi weer is, kun je de licht- en geluid show in de bijzondere druipsteengrotten van de Souteroscope bekijken. Vindt jij alle stenen maskers die in de grot verstopt zijn?
  • Ga op een safari in het natuurreservaat Monts d’Azur. Je kunt kiezen voor een tochtje in een huifkar of, als je durft, te voet tussen de bisons.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN les Collines de Castellane
Route de Grasse/D4085,04120La Garde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail