Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Sportief & avontuur
de 10 beste tips op een rijtje
  • 100 km van Pays de Belvès

Dit jaarlijks terugkerende element is wijd en zijd bekend. Mensen uit heel Europa komen in april naar Pays de Belvès om deel te nemen aan 100 km hardlopen van Pays de Belvès naar Sarlat en terug, 50 km hardlopen of een marathon. Le Moulin de la Pique is sinds jaar en dag aanbieder van verhuurlocaties voor de deelnemers.

  • Wandelen

In de directe omgeving van de camping bevinden zich prachtige wandelroutes.

  • Kanoën

Drie keer per week wordt er vanuit de camping een prachtige kanotocht voor de hele familie georganiseerd. Wil je op een andere dag? Geen probleem, we bellen graag even naar het kanobedrijf om een tijd af te spreken.

  • Paardrijritten

De manege in de buurt van de camping organiseert prachtige bosritten voor zowel beginners als gevorderden.

  • Rondvlucht sportvliegtuig/Pilotenles

De omgeving verkennen vanuit de lucht? De piloten van de vliegclub Pays de Belvès laten je graag de kastelen, rivier en andere bekende punten vanuit de lucht zien. Het hoogtepunt van deze vlucht is natuurlijk een vlucht over de camping, zodat je jouw vakantieplek ook vanuit een ander perspectief kunt beleven. Het is tevens mogelijk een pilotenles te krijgen.

  • Rondvlucht deltavlieger

Een sportvliegtuigje niet avontuurlijk genoeg? Dan kun je dezelfde vlucht maken met een deltavlieger. Zittend in de open lucht achter de piloot geniet je van de prachtige omgeving.

  • Quadrijden

Zin in een stoere quadrit door de Franse bossen? In de nabije omgeving van de camping kun je met een gids een stoere tocht op een quad maken.

  • Rondvaart luchtballon

Vroeg in de ochtend of aan het begin van de avond zijn de mooiste momenten om de Dordogne te verkennen vanuit een luchtballon. In de nabije omgeving stijgen ze bijna dagelijks op.

  • Vliegshow Pays de Belvès rond 15/8

Een fantastische happening voor de vliegtuigliefhebber. Al meer dan 100 jaar organiseert de vliegclub Pays de Belvès dit jaarlijks terugkerende evenement. Stuntvliegers, formatievliegers, bijzondere vliegtuigjes, het komt allemaal voorbij.

  • Via Ferrata

Echte durfals kunnen in de tuinen van Marqueyssac op een hoogte van 80 meter langs een rotswand klimmen.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN le Moulin de la Pique
La Pique,24170Pays de Belvès
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail