Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Supervakantie met kids
top 10 uitstapjes voor gezinnen
  • Village du Bournat

Een openluchtmuseum waar het leven in de Périgord rond 1900 prachtig weergegeven wordt. Diverse oude ambachten worden getoond, je waant je een eeuw terug in de tijd.

  • Huur een pony

Bij de plaatselijke manege kun je een pony huren. Jij mag een ritje maken op de rug van de pony terwijl papa of mama ernaast loopt. De manege heeft routes uitstaan van ongeveer een half uur in een prachtige omgeving.

  • Jacquou Parc

Een minipretpark voor onze minigasten, waar ze zich een hele dag heerlijk kunnen vermaken.

  • Airparc

Ons survivalpark in de buurt heeft al parcoursen voor kinderen vanaf 3 jaar. Ben jij stoer en avontuurlijk? Dan is dit zeker iets voor jou!

  • Kanoën (vanaf 5 jaar) eventueel i.c.m. een boottochtje met een echte Gabarre.

Een paar uur heerlijk peddelen in stabiele kano’s, de tijd hoef je niet in de gaten te houden. Je kunt onderweg genieten van prachtige uitzichten en her en der aanmeren om een dorpje te bezoeken of te picknicken op een idyllisch strandje. De rivier de Dordogne is een hele rustige rivier en is daardoor zeer geschikt voor hele families.

Indien er gezinnen zijn met kinderen die jonger zijn dan vijf jaar, bieden we een leuk alternatief aan: De jongsten kunnen met één van de ouders een deel van de kanotocht maken per Gabarre, een platbodem waar men vroeger goederen mee vervoerde over de Dordogne. Na deze tocht kun je naar het strand van Castelnaud rijden om daar samen met de kanoërs te picknicken en te zwemmen. We informeren je hier graag over.

  • Lichtjesavond in de tuinen van Marqueyssac

Een fantastische magische beleving in de “hangende tuinen” van Marqueyssac, in de zomer zijn hier elke donderdagavond 2000 kaarsjes die de wandelpaden in deze buxustuinen verlichten. Verspreid over de tuinen zijn muziekgroepjes aanwezig en met de invallende duisternis is de omgeving een plaatje om te zien.

  • Filature

Een oude wolspinnerij om de hoek, sinds enkele jaren met subsidies in ere hersteld. Voor kinderen is er een heleboel te zien en te beleven.

  • Kasteel van Castelnaud

Dit goed behouden ridderkasteel prikkelt de zintuigen van elke bezoeker. In de zomer worden hier demonstraties gegeven van wapentuig dat men in de Middeleeuwen in het leger gebruikte.

  • Moulin de la Rouzique

Vroeger bestonden er vele watermolens met verschillende doeleinden langs de rivier de Dordogne. In Moulin de la Rouzique wordt de werking van een papiermolen getoond en kun je misschien wel je  eigen papier op een ouderwetse manier maken.

  • Strandjes langs de Dordogne

Overal langs deze mooie rivier zijn strandjes. Op de receptie hebben we een overzicht van de leukste strandjes, waar je lekker kunt pootje baden, zwemmen of stenen kunt ketsen op het water.

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN le Moulin de la Pique
La Pique,24170Pays de Belvès
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail