Spanning & avontuur
In de omgeving
  • Op slechts 10 minuten rijden van de camping, net voorbij la Motte, liggen de Gorges du Pennafort. Deze kleinschalige canyon is een echte aanrader voor een hete zomerdag weg van de drukte van de Côte d’Azur. Je kunt de spelonk een heel eind inlopen. Al springend over plassen en wandelend door de ondiepe gedeelten kom je al vrij snel midden in een geweldig stuk natuur, waar je kunt genieten van het mooie gebergte en de Franse zon. De kleintjes kunnen hier heerlijk visjes vangen en de oudere kids kunnen vanaf een rotsplateau lekker in het water plonsen.
  • Een dagje uit naar het Lac de St. Cassien. Dit meer ligt tussen St. Raphael en Cannes. Het water is hier veelal warmer dan de zee. Bij de vele strandjes kun je lekker luieren, eten en watersporten. Een leuke variant op de kust en het zwembad.
  • Houd je van avontuur? Ga dan een keer duiken en ontdek al het moois van de onderwaterwereld.
  • Houd je meer van activiteiten bóven water? Dan is suppen (Stand Up Paddling) op Lac Aréna of waterskiën op de rivier L’Argens in Le Muy echt iets voor jou.
  • Echte snelheidsduivels kunnen bij Grimaud Karting een dag avontuur beleven op de kartbaan.

     

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Domaine de la Noguière
1617 Route de Fréjus, DN7, 83490 Le Muy
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.