Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Strandzeilen is een activiteit voor jong en oud. In een karretje over het strand scheuren, alleen of samen met papa/mama. Luca van 5 jaar zat bij zijn vader in het karretje, ze scheurden samen over het strand. Gelukkig hadden ze speciale pakken aan en een helm op want ze zaten helemaal onder de modder. Julien van 8 jaar zat alleen in zijn karretje, hij ging zelfs het snelst van iedereen.
  • In avonturenpark le Grand Défi kun je terecht voor een dag actie! Je vindt hier het grootste survivalparcours van de Vendée. Klim van boom naar boom, hoog boven de grond en over het water. Maar dat is nog niet alles, je kunt bij le Grand Défi ook terecht voor een dag paintballen.
  • Ga op pad in de schitterende natuur! Je kunt zelf fietsen meenemen, maar je kunt ook fietsen huren. Fiets door de duinen, door de weilanden of door het bos. Er is een fiets- en wandelkaart verkrijgbaar bij de receptie. Neem de tijd om op de fiets de omgeving te ontdekken! 
  •  In de maanden juli en augustus komt er zes keer een heus circus met een echte grote circustent op de camping. 's Middags kun je al het een en ander ontdekken rondom de tent. 's Avonds, tijdens de voorstelling, zie je de clowns, acrobaten en dieren.

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN la Ferme du Latois
le Latoi, 85220 Coëx | Frankrijk
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.