Supervakantie met kids
Uitstapjes voor gezinnen met kinderen
  • Strandzeilen is een activiteit voor jong en oud. In een karretje over het strand scheueren, alleen of samen met papa/mama. Luca van 5 jaar zat bij zijn vader in het karretje, ze scheurden samen over het strand. Gelukkig hadden ze speciale pakken aan en een helm op want ze zaten helemaal onder de modder. Julien van 8 jaar zat alleen in zijn karretje, hij ging zelfs het snelst van iedereen. 
  • Mee op een échte vissersboot, wie wil dat nou niet? Heb je zeebenen? Je kunt op de receptie reserveren voor een ochtend zeevissen. Je vertrekt dan ‘s ochtends om 7 uur vanuit de haven van St. Gilles Croix de Vie. Voor het materiaal en aas wordt gezorgd. Rond 12 uur meer je weer aan in de haven. De gevangen vis wordt door de bemanning voor je schoongemaakt, deze mag je meenemen voor op de barbecue. 
  • Neem eens de tijd voor de prachtige eb en vloed beleving aan de kust van de Vendée. Op het strand bij Brétignolles-sur-Mer worden bij eb de prachtige rotspartijen zichtbaar die bij vloed onder water liggen. Hier kun je op zoek gaan naar krabbetjes, schelpjes en mosselen. 
  • Le Puy du Fou gaat over geschiedenis, van de Romeinen tot begin twintigste eeuw. Middenin het prachtige park kom je in elk dorp in een ander tijdperk terecht. Laat je meevoeren op een adembenemende wervelwind van spektakels en voorstellingen. In dit park maak je 2000 jaar Franse geschiedenis mee. Deze reis door de tijd is een echte beleving.
  • Kom in de uitzonderlijke omgeving van Château de la Guignardière het historische avontuur beleven. Een parcours van spellen en raadsels voor het hele gezin! Doe mee aan de piratenspeurtocht, wandel het dinoparcours of bezoek de dieren in de kasteeltuin. 
  • In avonturenpark le Grand Défi kun je terecht voor een dag actie! Je vindt hier het grootste survivalparcours van de Vendée. Klim van boom naar boom, hoog boven de grond en over het water. Maar dat is nog niet alles, je kunt bij le Grand Défi ook terecht voor een dag paintballen. 
  • Ga op pad in de schitterende natuur! Je kunt zelf fietsen meenemen, maar je kunt ook fietsen huren. Fiets door de duinen, door de weilanden of door het bos. Er is een fiets- en wandelkaart verkrijgbaar bij de receptie. Neem de tijd om op de fiets de omgeving te ontdekken!
  • In de maanden juli en augustus komt er zes keer een heus circus met een echte grote circustent op de camping. 's Middags kun je al het een en ander ontdekken rondom de tent. 's Avonds, tijdens de voorstelling, zie je de clowns, acrobaten en dieren.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN la Ferme du Latois
le Latoi, 85220 Coëx
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.