Compleet verzorgde barbecue tijdens de vakantie

In samenwerking met AZ Partyservice kunnen wij een complete barbecue of gourmet verzorgen vanaf minimaal 2 personen voor bij de accommodatie/kampeerplaatsEr zijn al menu's verkrijgbaar vanaf slechts € 11,85 per persoon!

 

De barbecue/gourmet kan tot 12.00 uur de dag van tevoren doorgegeven worden op de receptie van het park. De betaling ontvangen wij graag contant bij de bestelling.

 

Alles wordt daarna geregeld en gratis bezorgd, dus je hoeft na een heerlijke vakantiedag nergens meer aan te denken!

 

Alle menu's zijn inclusief

  • Sauzen en Salade Selectie
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Gasbarbecue inclusief gasfles of gourmetstel (op gas of elektrisch)
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen en opscheplepels
  • Servetten
  • De afwas

 

Let op: Bestellingen die wij later dan 12.00 uur de dag voor je barbecue of gourmet ontvangen kunnen i.v.m. de bestelprocedure en aflevering niet meer worden verwerkt!

 

Eet smakelijk!

In de maanden januari, februari, maart en november wordt er op dinsdag, woensdag en donderdag een bestelling alleen uitgeleverd als er meer dan één bestelling is per park (5 personen of meer). Als er twee bestelling zijn (bijvoorbeeld één keer twee en één keer drie) dan kan er gewoon geleverd worden. De overige dagen en de overige periodes kan er gewoon geleverd worden.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.