12-daagse groepsreis Fiets kampeervakantie in het Dwingelderveld

Wilt u heerlijk tot rust komen, te midden van bomen, struiken, reeën en eekhoorns? Dat kan op RCN de Noordster in het Nationale Park Dwingelderveld. Landschappen met bos, heide, beekjes en zandverstuivingen, wisselen elkaar hier af. Het romantische Drenthe is daarmee dé fietsprovincie bij uitstek. Ideaal voor gevarieerde fietstochten tussen de 40 en 60 km. Het Commissaris Cramerpad in het Dwingelderveld is niet voor niets in 2017 verkozen tot mooiste fietspad van Drenthe! Gaat u mee op pad met de RCN Groepsreis?

Programma

Dag 1 maandag | 3 september
Wij ontvangen u graag op RCN de Noordster. In ons restaurant staat ‘s avonds een heerlijk welkomstdiner voor u klaar.

 

Dag 2 dinsdag | 4 september
Na een lekker ontbijt verkennen we de prachtige Dwingelderveldroute. We fietsen over de hei, via Ruinen, Anserdennen en Dwingeloo.

 

Dag 3 woensdag | 5 september
Het historische dorp Orvelte staat op het fietsprogramma. Hier wordt u ontvangen met koffie en een Drentsche koek. We bezoeken het dorp en genieten van een Drentse koffietafel en de film ‘Orvelter dagboek’. ’s Avonds bakken we onze eigen pizza’s in de pizzaoven in ons restaurant.


Dag 4 donderdag | 6 september
U geniet van een fijne vrije dag.


Dag 5 vrijdag | 7 september
Op de fiets vertrekken we naar museumboerderij Karstenhoeve te Ruinerwold. Hier geniet u van een rondleiding en authentieke Ruinerwoldse koffietafel. Via het prachtige Meppel fietsen we weer terug.


Dag 6 zaterdag | 8 september
Vandaag brengen we een bezoek aan het Drents Friese Wold. Tijdens de fietstocht geniet u van een heerlijk picknickpakket. ’s Middags doen we een advocaatboerderij aan. Hier krijgt u uitleg en proeft u vijf verschillende advocaatjes.


Dag 7 zondag | 9 september
U geniet van een fijne vrije dag.

 

Dag 8 maandag | 10 september
Op de fiets verkennen we Havelte. We lunchen in Theehuis ’t Hunebed en nemen een kijkje bij de toegangspoort tot het Holtingerveld. Hier bevindt zich het twee na grootste hunebed van Nederland. 


Dag 9 dinsdag | 11 september
We maken een mooie fietstocht naar Hoogeveen; een gezellige stad waar u tijd voor uzelf heeft.

 

Dag 10 woensdag | 12 september
Culinair Diever staat op het fietsprogramma. U geniet van een welkomstdrankje en 3-gangendiner in Shakespearestijl in Landhotel Diever. Om 21.00 uur bezoeken we een voorstelling in het Shakespearetheater. 


Dag 11 donderdag | 13 september
Na een vrije dag geniet u ’s avonds van een heerlijk afscheidsbuffet.


Dag 12 vrijdag | 14 september
Vandaag staat er koffie met gebak voor u klaar, waarna we afscheid nemen en richting huis vertrekken.

 

Begint het al te kriebelen? Meldt u aan voor de RCN Groepsreis.

 

Verblijft u liever in een accommodatie? Of huurt u liever uw fiets ter plaatse? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden: 0343 - 513 547.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.