12-daagse groepsreis Fiets kampeervakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug, te midden van een prachtig bosrijk en heuvelachtig landschap, ligt RCN het Grote Bos. Hier wisselen cultuur, natuur en historische landgoederen elkaar speels af. Boerenlandschappen maken plaats voor indrukwekkende landhuizen. Kortom, een betoverend bosgebied waar u eindeloos kunt fietsen. Gaat u mee op pad met de RCN Groepsreis?

Programma

Dag 1 maandag | 4 juni
Wij ontvangen u graag op RCN het Grote Bos. In ons restaurant staat ‘s avonds een heerlijk welkomstdiner voor u klaar.

 

Dag 2 dinsdag | 5 juni
Onder begeleiding van Johan Kuipers starten we de dag met een prachtige wandeling. In de middag geniet u van een heerlijke lunch. Parkmanager Anneke Kuipers neemt u hierna nog graag mee voor een rondleiding door het park.


Dag 3 woensdag | 6 juni
Na een heerlijk ontbijt duiken we de geschiedenis in. Via een mooie fietsroute brengen we een bezoek aan de indrukwekkende Pyramide van Austerlitz (1800). 


Dag 4 donderdag | 7 juni
U geniet van een fijne vrije dag.


Dag 5 vrijdag | 8 juni
Op de fiets vertrekken we naar Wijk bij Duurstede. Hier nemen twee gidsen u mee voor een prachtige stadswandeling. Hierna wacht u een kopje koffie met een gebakje.


Dag 6 zaterdag | 9 juni
Maarsbergen staat op het fietsprogramma. Hier bezoeken we de Weistaar, een kaasmakerij met museum. Daar hoort natuurlijk een ouderwets spelletje boerengolf op klompen bij. In het kaasmuseum geniet u na met een drankje en natuurlijk een stukje kaas.


Dag 7 zondag | 10 juni
U geniet van een fijne vrije dag.

 

Dag 8 maandag | 11 juni

Er wordt met een lekker ontbijt gestart. Vervolgens gaan we erop uit met de fiets én boot. In de oude keienstad Amersfoort geniet u van een mooie rondvaart.


Dag 9 dinsdag | 12 juni
Vandaag brengen we een vorstelijk bezoek. We fietsen naar Huis Doorn, de residentie van Wilhelm II en krijgen daar een rondleiding. ’s Avonds wacht u een heerlijk diner. 


Dag 10 woensdag | 13 juni
Het Nationaal Militair Museum staat op het fietsprogramma. Onderweg geniet u van een lunchpakket.


Dag 11 donderdag | 14 juni
Op de fiets vertrekken we naar de historische moestuin van Bartimeus. Hier vindt u tevens een theeschenkerij en rosarium. ’s Avonds geniet u van een afscheidsbuffet.


Dag 12 vrijdag | 15 juni
Vandaag staat er koffie met gebak voor u klaar, waarna we afscheid nemen en richting huis gaan.

 

Begint het al te kriebelen? Meldt u aan voor de RCN Groepsreis.

 

Verblijft u liever in een accommodatie? Of huurt u liever uw fiets ter plaatse? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden: 0343 - 513 547.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.