Innovatie bij RCN Bekijk hier alle vernieuwingen

Bij RCN Vakantieparken zijn we druk geweest (en nog steeds) om allemaal gave dingen te plaatsen, te onderzoeken en voor te bereiden.

Zo hebben we afgelopen jaar op heel veel parken hippe, nieuwe (glamping-) accommodaties geplaatst en daar gaan we ook komend jaar mee door.

Maar er is nog veel meer, zo krijgt RCN de Flaasbloem haar eigen recreatiemeer op het park, heeft RCN le Moulin de la Pique het modernste zuiveringsstation van Frankrijk en heeft RCN het Grote Bos een spectaculaire interactieve speelboog op het plein voor jong en oud!

Hieronder staat alles op een rijtje. Ontdek het zelf.

Elektrische laadpalen
Elektrische laadpalen

De volgende parken beschikken over een laadpunt voor elektrische auto's:

  • RCN de Potten
  • RCN le Moulin de la Pique
  • RCN la Bastide en Ardèche
  • RCN Belledonne
  • RCN Domaine de la Noguière
RCN le Moulin de la Pique
RCN le Moulin de la Pique

In de Dordogne is o.a. een modern waterzuiveringsysteem geinstalleerd. Het rioolwater wordt hier volledig gezuiverd tot schoon water!

Innovatie in de Dordogne
RCN de Roggeberg
RCN de Roggeberg

Wauw, bij aankomst op de Roggeberg wordt je ontvangen in een geheel vernieuwde receptie. Maar dat is niet het enige... we zijn heel druk geweest met veel nieuwe dingen, bekijk het snel!

Wat is er nieuw?
RCN het Grote Bos
RCN het Grote Bos

Samen dansen, zo snel mogelijk een parcours afleggen of speel een van de braingames. Dit kan allemaal bij de interactieve speelboog op het centrale plein, één van de innovaties op het park.

Bekijk het hier
RCN Toppershoedje
RCN Toppershoedje

Het échte vakantiegevoel vind je in Ouddorp. De nieuwe, eigentijdse, duinlodges zijn geheel in strandsfeer geplaatst. Hoe leuk is dat?

Bekijk hier de Duinlodge
RCN de Flaasbloem
RCN de Flaasbloem

Voor seizoen 2017 wordt er een prachtig recreatiemeer aangelegd voor de gasten, de receptie krijgt een make-over én er wordt een bron geslagen voor eigen bronwater.

Nieuw in Chaam!
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.