Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Waarmee vermaken kinderen zich?

Hier zijn leuke activiteiten op een rijtje gezet!

Het komt wel eens voor dat kinderen zich vervelen in hun vakantie. RCN zorgt ervoor dat er altijd iets leuks te doen is voor kinderen, maar hier zijn toch nog wat leuke ideeën  voor knutseltips! 

Mikado
Het spelen van spelletjes is altijd leuk, maar het is nog leuker wanneer het zelf gemaakt is! Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn satéstokjes en wat stiften.

Fruit kunstwerken
Dit is misschien wel de beste manier om je kinderen fruit te laten eten, want je kan bijvoorbeeld van  appels de gekste vormen maken! Maak per seizoen een leuk voorwerp dat erbij hoort, voor in de herfst bijvoorbeeld een paddenstoel met witte stippen! Het is heel gemakkelijk, want het enige wat je nodig hebt is een aardappelmesje (laat je kinderen dit niet alleen doen).

Klei
Dit kan misschien wel een beetje een vieze boel worden, maar het resultaat is wel heel mooi! Hiermee kan de creativiteit van de kinderen (ook volwassenen) helemaal losgaan, pak een bolletje klei en steek er bijvoorbeeld rietjes in. Hierdoor kunnen er hele grappige wezens of voorwerpen ontstaan.

Bakken
Kinderen vinden het vaak leuk om mee te helpen wanneer er lekkere dingen worden gebakken en nog leuker om het ook op te eten. Maak anders lekkere koekjes of cup cakes. Deze kan je namelijk ook heel leuk versieren met allerlei mooie en lekkere versiersels.

Op onze website staan ook nog hele leuke tips voor kinderen, kijk daar gerust ook nog even op. Wanneer je onze website  opent,  naar het park van je voorkeur gaat en dan op het kopje ‘’omgeving’’ klikt, staan hier alle leuke activiteiten in die rondom het park liggen. Hier staan trouwens niet alleen leuke activiteiten in voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Op de vakantieparken van RCN is er ook altijd een animatieteam voor de kinderen beschikbaar. Alex & Sammy weten de kinderen altijd te vermaken en er zijn verschillende leuke dingen die zij organiseren met de kinderen, ook zijn er mooie kleurplaten te vinden op de site.
Klik hier voor meer informatie over ons animatieteam.

 

 

 

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail