Aandacht voor mens, dier en omgeving
RCN kernwaarde: natuur

 

Een van de belangrijkste kenmerken van RCN is dat al onze parken zich bevinden op unieke locaties in de natuur. Een aantal vakantieparken zijn zelfs onderdeel van een beschermd natuurgebied. Zo hebben wij in Nederland vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug, in het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld in Drenthe. Graag willen we die ultieme natuurbeleving blijven bieden. Daarom moeten wij bewust omgaan met onze omgeving. We respecteren de natuur op en rondom onze parken en onderhouden onze grond met veel zorg.

 

Ook binnen onze horeca streven we naar een mooie balans tussen lekker, gezond en duurzaam.  Op onze menukaarten tref je daarom veel streekproducten en biologische voeding aan.

We vinden het leuk als onze gasten met ons meedenken. Is je tijdens jouw verblijf iets opgevallen waarin wij ons natuurbewuste werkwijze kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.