Steun aan goede doelen RCN is meer dan alleen vakantie

Verblijf je op een RCN Vakantiepark, dan draag je automatisch je steentje bij aan goede doelen. Ieder jaar besteedt onze enige aandeelhouder een groot deel van de winst aan goede doelen en liefdadigheidsprojecten.

 

Samen vakantie vieren!
Wij kijken verder dan de eigen onderneming

Vakantie vieren is helaas niet voor iedereen zo gewoon. Veel mensen kunnen er om praktische, financiële of gezondheidsredenen nooit tussenuit, terwijl ze het juist zo hard nodig hebben. RCN en haar enige aandeelhouder, Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC), maken graag vakanties mogelijk voor mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is. Denk aan bijvoorbeeld kinderen uit achterstandssituaties, maar ook aan mensen die afhankelijk zijn van zorg en gezinnen die leven op de armoedegrens.

 

Tevens werken we samen met een aantal stichtingen die vakanties organiseren voor personen met een lichamelijke beperking, eenoudergezinnen en mensen met Alzheimer en hun partners.Daarnaast steunen RCN en SIOC nog talloze andere projecten. Zo bieden we financiële steun aan onder andere inloophuizen, steun aan tienermoeders, het jongerenwerk en het studentenpastoraat. Zo draag je als gast indirect bij aan het realiseren van vele goede doelen. 

RCN ouderenweek
Kerst vieren we samen

Omdat RCN meer is dan alleen vakantie besteden wij ook tijdens ons jubileumjaar graag aandacht aan de wereld om ons heen. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Hetvakantiebureau.nl nodigt RCN eenzame ouderen uit voor een gratis midweek van 11 tot 15 december op RCN het Grote Bos, RCN de Flaasbloem of RCN de Roggeberg. Tijdens deze midweek worden zij in het zonnetje gezet en worden er speciaal voor hen allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De medewerkers van RCN zetten zich samen in om deze ouderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Honderd gratis vakanties
Voor gezinnen in de bijstand

RCN biedt in 2017 voor de tweede keer honderd gratis zomervakanties aan voor gezinnen die leven op bijstandsniveau.

 

RCN en de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk (PSDV) bundelden vorig jaar hun krachten in het unieke samenwerkingsproject 'Vakantie vier je samen, zonder uitzondering'. RCN stelde ook toen 100 gratis zomervakanties beschikbaar. Na dit succes en de vele positieve reacties vanuit de gezinnen, wordt deze samenwerking voortgezet. Kijk voor meer informatie en aanvragen op www.hetvakantiebureau.nl.

  

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.