Vakantie vier je samen
RCN kernwaarde: samen

Vakantie vier je samen; het is niet zomaar al jaren onze slogan. RCN vindt het belangrijk om mensen samen te brengen, op allerlei manieren.

In het drukke, dagelijkse bestaan is het hebben van volledige aandacht voor elkaar niet altijd meer vanzelfsprekend. RCN creëert op haar vakantieparken een ongedwongen en ontspannen sfeer, zodat gasten echt samen kunnen genieten van de natuur en leuke uitstapjes.

Ook het opdoen van nieuwe contacten en het sluiten van vriendschappen stimuleren wij graag onder onze gasten.

We organiseren doorlopend activiteiten voor jong en oud. Kinderen leren elkaar snel en gemakkelijk kennen tijdens een middag met het recreatieteam. ’s Avonds houden onze gasten regelmatig een barbecue met elkaar.

De enige aandeelhouder van RCN, Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum  (SIOC), besteedt jaarlijks een aanzienlijk deel van onze winst aan goede doelen. Een aantal van deze doelen hebben ook betrekking op gemeenschapsvorming en samenzijn. Meer hierover lees je bij onze kernwaarde Steun aan goede doelen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.