#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Kerstvakantie bij RCN

Een onvergetelijke Kerstvakantie

op een park van RCN

Kom jij ook Kerst en Oud & Nieuw bij ons vieren? Zoek de gezelligheid op en kom met familie of vrienden naar één van onze parken. Ook dit jaar zijn er weer leuke activiteiten op de parken!          

Hieronder zie je wat er te doen is.

Tijdens de Kerstdagen kun je op al onze vakantieparken genieten van een uitgebreid horeca aanbod. Bekijk hier alle horeca arrangementen.

Kerstvakantie in Noord-Brabant

Kerstvakantie in Noord-Brabant

Kom jij deze Kerstvakantie ook naar RCN de Flaasbloem? Kom gezellig langs en geniet van het prachtige landschap van Noord-Brabant. Ga erop uit en ontdek de Brabantse gastvrijheid. 

Kerstvakantie in Utrecht

Kerstvakantie in Utrecht

Kom jij in de Kerstvakantie ook naar RCN het Grote Bos? Het park is prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug omringd door bossen. Kom schaatsen op onze sfeervolle ijsbaan!

Kerstvakantie in Zeeland

Kerstvakantie in Zeeland

Kom jij deze Kerstvakantie naar RCN de Schotsman? Warm lekker op in het verwarmde binnenzwembad. Of kom langs bij de brasserie voor een heerlijke winter latte macchiato met mini marschmallows

Kerstvakantie in Drenthe

Kerstvakantie in Drenthe

Kom jij deze Kerstvakantie naar RCN de Noordster? Kom lekker fietsen of wandelen in het winterse landschap van Drenthe. Het park is gelegen in het nationaal park Dwingelderveld. 

Kerstvakantie in Zuid-Holland

Kerstvakantie in Zuid-Holland

Kom jij deze Kerstvakantie naar RCN Toppershoedje? Maak heerlijke strandwandelingen in het winterse landschap of zoek de Kerstsfeer op in leukse steden zoals Renesse, Ouddorp of Zierikzee.

Kerstvakantie in Flevoland

Kerstvakantie in Flevoland

Kom jij deze Kerstvakantie ook naar RCN Zeewolde? Je kunt heerlijk wat eten & drinken bij onze brasserie. Kom je gezellig langs bij onze ijsbaan? Voor kinderen tot 12 jaar is Julianatoren een

Kerstvakantie op De Veluwe

Kerstvakantie op De Veluwe

Kom deze Kerstvakantie naar RCN de Jagerstee en geniet van het prachtige winterlandschap op de Veluwe. 

Dit park is vuurwerk vrij

Kerstvakantie in Friesland

Kerstvakantie in Friesland

Kom jij deze Kerstvakantie naar RCN de Potten of RCN de Roggeberg? Beide gelegen in het prachtige Friesland. Ga lekker wandelen of fietsen en geniet van de mooie natuur van Friesland.

Kerstvakantie in de Alpen

Kerstvakantie in de Alpen

Wil je in de Kertsvakantie liever naar Fankrijk? Dit kan bij RCN Belledonne in de prachtige Alpen! Geniet van het prachtige skigebied Grand Domain.