Slachtemarathon 31 augustus en 1 september 2018

De 2018-editie van het culturele wandelevenement De Slachtemarathon wil je niet missen, want een kans als deze krijg je nooit weer. Twee dagen, 27 dorpen, bijna 90 kilometer en 10.000 deelnemers vergapen zich gaandeweg aan muziek, kunst, theater en pop-up hotels op de vreemdste plekken.

Speciaal voor Leeuwarden-Fryslân 2018 vindt in het culturele jaar een extra editie van het wandelfestijn plaats. De route is namelijk twee keer zo lang: de deelnemers wandelen niet 42, maar bijna 90 kilometer en doen daar niet één, maar twee dagen over. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om slechts 1 dag te lopen!

Elk dorp zijn eigen kunst
De 27 Slachtedorpen krijgen een bijzondere rol tijdens deze tocht. Elk dorp zorgt samen met de organisatie voor een programma vol muziek, kunst, literatuur, dans, theater en gezond eten. De dorpen aan de route maken het programma in nauwe samenwerking met een kunstenaar die aan hen gekoppeld is. Ook op de route tussen de plaatsen in kijk je je ogen uit, want er zijn veel speciale kunstwerken te bewonderen.

Ervaar deze unieke ervaring en boek nu jouw accommodatie of kampeerplaats op RCN de Potten!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.