Wie zijn Mees & Merel ? De beste vrienden van RCN de Jagerstee

Mees doet vaak stoer en heeft de mooiste praatjes. Je zult al gauw zien dat Mees heel erg van grappen houdt. Merel wordt dan ook regelmatig voor de gek gehouden. Ook al is hij niet de dapperste van hun twee, hij overwint altijd zijn angsten. Mees wil later de boswachter van de Veluwe worden en vindt het te gek om buiten te spelen en met zijn verrekijker alles te bekijken.

Merel is een toffe meid die aan de ene kant heel erg van meiden dingen houdt; zoals mooie jurken, tutten en zingen. Aan de andere kant kan Merel zo in een plas modder springen en flink gaan stampen! Ze klimt ook graag in bomen. Mees vindt dat wat hoog. Merel houdt van mooie vogels en prachtige dingen uit het bos verzamelen zoals: mooie gekleurde blaadjes en dennenappels.

Theatershow
mees & merel

Samen met alle jongens en meiden maken ze de mooiste avonturen mee tijdens hun vakantie. Samen spelen ze in de natuur, dansen ze wild in het rond en houden ze elkaar tijdens de kindertheatershow regelmatig voor de gek door de gekste grappen en grollen uit te halen. Mees en Merel rijden regelmatig over het park om dikke high-fives uit te delen en gekke bekken selfies met hun fans te maken. Soms kun je ze spotten tijdens een activiteit of tijdens een Meet en Greet waar je even met ze kunt kletsen en coole foto’s kunt maken.

Online met Mees en Merel
Facebook & YouTube

En wat nu als je niet bij de Jagerstee op vakantie bent? Of je mist Mees en Merel ineens? Volg ons nu op Facebook en wordt abonnee van het YouTube kanaal (RCNdeJagerstee) en volg alle afleveringen van Mees en Merel!

Bekijk hieronder alvast één van onze afleveringen!

 

Dikke doei en een vette high-five:

Mees & Merel Kleurplaat
Mees & Merel Kleurplaat


Download hier de Mees & Merel kleurplaat! Leuk voor de kinderen thuis of tijdens de vakantie.


Download >
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86, 8162 NR Epe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.