Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Kamperen in de meivakantie

De mooiste kampeerplekken in Nederland & Frankrijk

Ondanks het feit dat de faciliteiten door de corona-crisis gesloten zijn, biedt de veelzijdige natuurlijke omgeving meerdere fiets- en wandelmogelijkheden. Daarnaast is het op de vakantieparken mogelijk om gebruik te maken van de afhaal- en bezorgservice van de brasseries. 

Wil je toch kamperen dan is momenteel in de meivakantie ook mogelijk op 2 parken een kampeerplaats met prive sanitair te boeken.

 

De meivakantie is hét moment om te gaan kamperen met het hele gezin. Kies in de meivakantie uit één van onze 17 campings in Nederland of Frankrijk. In de omgeving zijn er volop leuke activiteiten te doen en op het park staat in de meivakantie het recreatieteam klaar met een spetterend recreatieprogramma. RCN = Kinderpret

Volop kinderpret in de meivakantie

Volop kinderpret in de meivakantie

In de meivakantie beleven de kinderen een top-meivakantie vol vertier. Want ook in de meivakantie staan de recreatiemedewerkers weer klaar om de leukste activiteiten te organiseren. Benieuwd naar wat er allemaal te beleven is op de parken voor de kinderen? Bekijk dan de pagina vol kinderpret.

Van alles te beleven in de omgeving

Van alles te beleven in de omgeving

Ook in de omgeving van de RCN-campings is in de meivakantie van alles te beleven. Op de website van iedere camping vind je de leukste tips en evenementen in de omgeving. Fietsen en wandelen kan ook heerlijk zijn in de meivakantie. De RCN-campings liggen op de mooiste plekjes in de natuur en zijn dus ideaal voor wandelaars en fietsers.

Campings in de meivakantie
Bekijk hier de mooiste campings voor in de meivakantie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail