Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Herfstvakantie Frankrijk

Geniet van het najaar in Frankrijk

25% korting, gratis wifi en extra zekerheid!

Kom nu genieten van de rust en ruimte op één van onze RCN campings in Frankrijk op de mooiste plekjes in de natuur. Heerlijk de najaarszon op je gezicht, lekker buiten eten of eindelijk eens dat boek lezen. Bij ons kun je dit najaar extra lang genieten van de Franse zon.  Als je nu een accommodatie of kampeerplaats op één van de onderstaande 4 campings in Frankrijk boekt profiteer je van 25% korting op je hele verblijf in september en oktober. Ook geldig in de herfstvakantie!

En dat is nog niet alles! Want naast deze korting krijg je ook gratis wifi en kun je jouw vakantie tot 5 dagen voor aankomst kosteloos annuleren indien het reisadvies vanuit de autoriteiten wijzigt t.o.v. het moment van boeken.

Een actiecode is niet nodig. De korting is al verwerkt in de tarieven.

Faciliteiten

Faciliteiten

De zwembaden, campingwinkel en  de brasserie op de parken blijven open. Een verfrissende duik in het zwembad nemen, een vers stokbrood halen of een hapje eten op het terras kan dus ook gewoon op de camping.

In de herfstvakantie naar Frankrijk? RCN la Bastide en Ardèche en le Moulin de la Pique zijn geopend tot 1 november en bieden in de herfstvakantie minimaal 5 dagen in de week een animatieprogramma aan! 

Adembenemend mooie omgeving

Adembenemend mooie omgeving

Al onze parken liggen in een schitterende omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of cultuur kunt snuiven.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.1
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail