Goed voor elkaar Méér dan een heerlijke vakantie bij RCN

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kamperen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren.

Wanneer je bij ons vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Onze christelijke oorsprong vertalen wij  in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van onze vakantieparken. Delen van vakantieplezier. Delen van gastvrijheid. En dus ook het delen van onze winst. Daarmee dragen we met z’n allen een steentje bij aan een betere maatschappij waar iedereen kan genieten van rust, ruimte en natuur.

Bij RCN kan en mag iedereen zichzelf zijn. Want we gaan respectvol met elkaar om en we bieden voor iedereen een passend verblijf. Van een eenvoudige tent tot een luxe villa. 

Vanuit deze gedachte blijven we ons zelf natuurlijk ook de komende jaren verbeteren en ontwikkelen.  Om een veilige en natuurlijke omgeving te realiseren waar al onze gasten zich kunnen ontspannen en optimaal kunnen genieten van alles wat wij als vakantieparken te bieden hebben. 

Een unieke vakantie ervaring met oog voor de wereld om ons heen. 

RCN Vakantieparken. Goed voor elkaar.

RCN Ouderenmidweek
Een groot succes

Na een jaar van voorbereidingen was het op maandag 11 december dan eindelijk zover: de RCN Ouderenmidweek in samenwerking met het Nationaal Ouderenfond en het Vakantiebureau. Met een aankomstdag op één van de eerste winterse dagen van het jaar dreigde de sneeuw even roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk kwamen alle gasten veilig aan. Ze werden warm verwelkomd op drie RCN parken: de Roggeberg in Appelscha, het Grote Bos in Doorn en de Flaasbloem in Chaam. In een winterse setting verdween deze week de eenzaamheid als sneeuw voor de zon.

Gedurende de midweek zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een knutselworkshop, een bezoekje aan de kerstmarkt in Antwerpen en een gezellige muziekbingo. De reacties waren overweldigend! We willen dan ook alle vrijwilligers en medewerkers ontzettend bedanken voor de hulp en vooral de ouderen voor alle gezelligheid! 

  

Honderd gratis vakanties
Voor gezinnen in de bijstand

 

RCN biedt ieder jaar honderd gratis zomervakanties aan voor gezinnen die leven op bijstandsniveau.

 

RCN en de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk (PSDV) bundelden vorig jaar hun krachten in het unieke samenwerkingsproject 'Vakantie vier je samen, zonder uitzondering'. RCN stelde ook toen 100 gratis zomervakanties beschikbaar. Na dit succes en de vele positieve reacties vanuit de gezinnen, wordt deze samenwerking voortgezet. Kijk voor meer informatie en aanvragen op www.hetvakantiebureau.nl.

 

Vakantiekerkdiensten
bij RCN Vakantieparken

Voor RCN horen vakantie, vrije tijd en aandacht voor zingevingsvragen en gemeenschap bij elkaar. Dat is de reden dat er al ruim 60 jaar vakantiekerkdiensten worden gehouden. Op alle vakantieparken van RCN in Nederland en Frankrijk worden, minimaal gedurende de schoolvakanties in de zomer, laagdrempelige muzikale en inspirerende vakantiekerkdiensten georganiseerd.

Al ruim 60 jaar...
Muzikale en inspirerende vakantiekerkdiensten

Muziek is vanzelfsprekend heel erg belangrijk en krijgt daarom ook veel aandacht, maar dat geldt zeker ook voor de aandacht die er in woord, lied en verhaal is voor de kinderen. Voor RCN zijn vakantiekerkdiensten immers ook bedoeld als een mogelijkheid om samen met anderen een gemeenschap te vormen, waarin plaats en ruimte is voor iedereen. Waar eenieder zich dan ook thuis kan voelen, ook al zal het vast anders zijn dan thuis.

In Frankrijk beperkt de organisatie van vakantiekerkdiensten zich tot de zomervakantieperiode, maar op de meeste parken in Nederland worden er zelfs wekelijks vakantiekerkdiensten gehouden vanaf Pasen tot ongeveer half september. Verder verwijzen wij onze gasten graag naar de plaatselijke kerken. In de periodes dat er vakantiekerkdiensten worden georganiseerd, kunnen gasten meer informatie over de dienst vinden in het activiteitenprogramma.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.