Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Veilig op vakantie in Nederland

Alle informatie over je verblijf in deze periode

Alle parken in Nederland zijn open. 

Kom je op vakantie bij RCN in Nederland dan houden wij de richtlijnen en adviezen van de Nederlandse overheid, het RIVM, en de GGD aan en volgen wij deze ook op de voet, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Zo proberen wij voor iedereen, gasten en medewerkers, een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op een RCN Vakantiepark in Nederland ervaart, maken het juist een ideale bestemming.

Nú alvast boeken met extra zekerheid

 • Verblijven tot 1 mei 2021 op een RCN  Vakantiepark, in een ander land dan jouw thuisland,
  kun je kosteloos annuleren tot 30 dagen voor de 1e verblijfdatum.
 • Verblijven vanaf 1 mei 2021 op een RCN  Vakantiepark, in een ander land dan jouw thuisland,
  kun je kosteloos annuleren in de periode 1 januari tot 1 april 2021.

Een veilige vakantie voor gast en medewerker

De maatregelen die RCN heeft getroffen voor een vakantie in Nederland:

 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten dringend deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten worden dringend verzocht gepaste afstand (1,5 meter) te houden tot andere gasten en de medewerkers van RCN.
 • Mondkapjes in publieke binnenruimtes (zoals receptie, sanitair gebouw, recreatieruimte en Vakantiekerk) zijn vanaf 13 jaar verplicht.
 • De horeca is gesloten, met uitzondering van de snackbar. En er zijn mogelijkheden voor afhaal of bezorgservice. Kijk voor de openingstijden in de RCN App.
 • Binnenzwembaden en indoor speeltuinen in Nederland zijn gesloten.
 • Er is geen recreatieprogramma op de parken. Wel kan er bij de receptie een kruimelpadpas met leuke spelletjes en opdrachten over het hele park worden afgehaald.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 • Een gezelschap tijdens het verblijf in een accommodatie mag, naast jou huishouden, bestaan uit maximaal één persoon uit een ander huishouden (exclusief kinderen t/m 12 jaar). 

 

Alle informatie over je verblijf in deze periode per park: 

Hier vind je per park alle nuttige informatie over je aankomst op het park, de faciliteiten en maatregelen, maar ook kampeer- en verhuurinformatie.

Een accommodatie huren?
Een huisje huren

Een huisje huren

De meeste vakantiehuisjes op de RCN Vakantieparken zijn omgeven door veel ruimte om de accommodatie heen.

Ik heb een recreatie-voucher

Ik heb een recreatie-voucher

Heb jij je vakantie geannuleerd tussen 13 maart en 1 juli 2020? Dan heb je een recreatie-voucher ontvangen t.w.v. het reeds betaalde bedrag. Met de voucher kan je een nieuw verblijf bij RCN boeken met aankomstdatum tot 30 september 2021. Dit nieuwe verblijf dient uiterlijk 12 maanden na je oorspronkelijke aankomstdatum geboekt te zijn.

Lees hier alles over het inleveren van de voucher en de voorwaarden

Vakantie omboeken; geheel gratis

Vakantie omboeken; geheel gratis

Is jouw vakantie bij RCN al geboekt en wil je de boeking aanpassen? Bij ons kun je 1x kosteloos* omboeken naar een van onze andere parken. Neem hiervoor contact op via: 085 0400 700Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid tot 3 dagen voor aankomst. Omboeken is gratis, m.u.v. eventuele extra kosten door prijsverschil. Er wordt geen restitutie gegeven. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail