Innovatie RCN de Roggeberg

In alle bungalows in Appelscha zit een slimme thermostaat. In de toiletgebouwen is een bewegingsmelder geplaatst voor het licht en hebben we in diverse gebouwen led verlichting.

Op het park staat en fix and ride fietspaal waar je heel gemakkelijk je band kunt oppompen, zadel naar beneden zetten, lekke band plakken etc. Je kunt zelfs je fiets eraan ophangen als je met de reperatie bezig bent.

De gemeente Ooststellingwerf heeft afgelopen zomer een pilot gehouden met zelfrijdend vervoer.

 

Fix and Ride fietspaal
Fix and Ride fietspaal

Op het park staat een Fix and ride fietspaal waar je heel makkelijk kleine dingen aan je fiets kan repareren.

Het is een fietspaal waar allerlei reparatiespullen en gereedschappen aan hangen. Je kunt hier je banden oppompen, zadels naar beneden zetten, lekke band plakken etc.

Je kunt zelfs je fiets eraan ophangen als je met de reparatie bezig bent.

 

Zelf rijdend vervoer
Zelf rijdend vervoer

Eind augustus reden er twee zelfrijdende voertuigen in Appelscha. Ooststellingwerf is daarmee de eerste gemeente waar een zelfrijdend voertuig mét passagiers de openbare weg op mag. Het ging om een pilot van 3 maanden.
Dit zelfrijdende voertuig is volledig automatisch en rijdt op elektriciteit. Het voertuig heeft geen stuur en geen pedalen. Er is plek voor 10 personen en heeft een maximumsnelheid van 15 km per uur.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.