Sloepeneiland aan het Sneekermeer RCN de Potten | Offingawier

RCN heeft 20 vrijstaande vakantiewoningen op haar Sloepeneiland aan het Sneekermeer. Van zo’n comfortabele plek heb je het hele jaar door plezier.

Als eigenaar van een van RCN’s nieuwe vakantiewoningen kun je altijd terecht op deze bijzondere plek. Of het nu gaat om weekenden of uitgebreide vakanties – echt even weg zijn, wordt makkelijker met een plek van jezelf. Deze eigentijdse, vrijstaande 4 - 10 persoons woningen zijn gelegen op eigen grond en uitgevoerd in robuuste materialen. De kaveloppervlakte varieert van 237 tot 1.331 m² (incl. water).

Informatie
sloepeneiland

Iedere woning kijkt uit over het water en is voorzien van een aanlegsteiger van duurzaam hout. De materiaalkeuze en het hoge afwerkingniveau maken de woningen uiterst comfortabel. De standaard toegepaste veranda biedt je de mogelijkheid om 's avonds met een goed glas wijn na te genieten van weer een dag op het Friese water.

Er zijn drie typen vakantiewoningen beschikbaar, voor vier, zes tot acht personen. Alle formaten zijn ruim opgezet, dus er is genoeg ruimte om familie of vrienden uit te nodigen. De vakantiehuizen zijn niet bedoeld voor permanente bewoning.

Eigenaren kunnen hun huis verhuren via RCN Vakantieparken. Zo is een deel van de investering makkelijk terugverdiend.

De woningen zijn speels gesitueerd aan een royale waterpartij die middels een vaste brug is verbonden met de Grote Potten. Vanaf hier vaar je zo naar het Sneekermeer! De woningen zijn standaard al heel compleet en kunnen nog geheel aan je wensen worden aangepast. Wij nodigen je van harte uit om deze sfeervolle locatie te komen bezoeken om je te overtuigen van dit oprecht bijzondere plekje…

Prijzen
sloepeneiland

Type Zomertaling 4-persoons - v.a. € 243.900 v.o.n.

Tevens beschikbaar als luxe variant met wellness faciliteiten

 

Type Zomertaling 6-persoons - v.a. € 257.100 v.o.n.

Deze variant is één meter langer dan de 4-persoons en kost € 6.900,- excl. btw meer dan de 4-persoons. De meerprijs incl. extra badkamer is € 13.200,- excl. btw.

Type Zomertaling 8-10 persoons - v.a. € 268.150 v.o.n

Deze variant is uitgebouwd tot een 8-persoons woning (incl. 2,75 m verlenging, extra badkamer en een splitsing van een slaapkamer), waarbij het mogelijk is om een bedstee te creëren voor twee personen. Hierdoor wordt de woning geschikt voor maximaal 10 personen.

De 8-persoons variant kost € 24.250,- excl. btw meer dan de 4-persoons.

Optioneel kan één slaapkamer als wellness ruimte omgebouwd worden.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de makelaar.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.