Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Geen vacation, maar staycation

Creëer thuis het ultieme vakantiegevoel

Het is prachtig weer, de vogeltjes fluiten en de natuur staat in bloei. Het liefste zou je leuke uitstapjes ondernemen met dit mooie weer, alleen wegens de omstandigheden kan dat nu helaas even niet. Maar daar hebben wij van RCN Vakantieparken iets op bedacht! Geniet van jouw eigen staycation in en om het huis: de ultieme thuisblijfvakantie. Zo haal je de vakantie-sfeer bij jou naar binnen en kan je extra genieten van  leuke activiteiten in eigen omgeving.

Tips voor leuke activiteiten
voor tijdens jouw staycation
Kamperen in de achtertuin

Kamperen in de achtertuin

Pak de tent van zolder en breng die oh-zo-geliefde vakantiesfeer naar je eigen achtertuin (of woonkamer).

Restaurant spelen in eigen tuin

Restaurant spelen in eigen tuin

Zin in een keukenfeestje? Ga met z'n allen koken! Muziekje aan, schorten voor en het restaurant is er klaar voor. Extra leuk: verdeel onderling de taken en wissel bijvoorbeeld elke week van taak. Wie maakt er de menukaart? Wie gaat er serveren als een echte ober? Wie dekt te tafel? En wie ruimt de tafel weer af... Eén en al feest, toch?

Vogels spotten

Vogels spotten

In Nederland hebben wij ontzettend veel mooie vogels, maar lang niet iedereen ziet ze zomaar voorbij vliegen. Pak er een grote verrekijker bij, rol een kleedje uit in de tuin of op het balkon en ga op zoek naar de mooiste en meest bijzondere vogels. Misschien spot jij ze wel!

Pak je koffer in!

Pak je koffer in!

Het gevoel van je koffer inpakken is als je het ons vraagt écht vakantie. We hebben een paar leuke tips om je koffer voor in te pakken.

Fietstocht door de natuur

Fietstocht door de natuur

Hoe vaak bekijk jij eigenlijk de schoonheid van je eigen natuurrijke omgeving? Er valt zoveel moois te ontdekken! Fiets een rondje door de wijk of breng een kort bezoekje aan het dichtstbijzijnde natuurgebied.

Maak van je tuin een vlindertuin

Maak van je tuin een vlindertuin

Ben je al wel eens op één van onze vakantieparken geweest? Dan weet je misschien dat wij dol zijn op vlinders en ze graag om ons heen hebben.