Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Maak van je tuin een vlindertuin

vlinder bewonderen in je eigen tuin

Ben je al wel eens op één van onze vakantieparken geweest? Dan weet je misschien dat wij dol zijn op vlinders en ze graag om ons heen hebben. Daarom hebben we een paar tips zodat jij thuis ook meer vlinders in je tuin kan bewonderen.

 

- Zorg voor de juiste planten in je tuin. Wist je dat vlinders paarse, blauwe en gele bloemen het beste kunnen zien? Deze mogen dus zeker niet ontbreken in jouw vlindertuin.

- Voordat een vlinder zijn mooie vleugels krijgt, is het een rupsje. Om deze rupsjes uit te laten groeien tot vlinders is het belangrijk dat ze goed voedsel krijgen. Klaver, koolsoorten en brandnetel zijn hun favorieten.

-Een veilige plek in de winter is belangrijk. Vlinders hebben hierom beschutting nodig tegen de regen en kou. Heb je uitgebloeide planten in jouw tuin? Laat deze lekker staan! Zo vinden de vlinders een goede schuilplaats.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail