Gratis transport

Bent u de trotse bezitter van een prachtige stacaravan of chalet en bent u op zoek naar een andere unieke stacaravanplaats? Dan bent u bij RCN op het juiste adres!

RCN biedt u op de RCN-Vakantieparken in Nederland, tegen een bijzonder gunstige prijs/kwaliteit verhouding een prachtige stacaravanplaats aan.
Als u kiest voor een stacaravanplaats op een van onze vakantieparken dan zorgen wij bovendien voor het gratis ophalen en transporteren van uw stacaravan/chalet op de standplaats van uw keuze. Het enige wat wij aan u vragen is uw stacaravan buiten het terrein van uw huidige camping neer te zetten, zodat deze klaar is voor vervoer. Deze actie is geldig op alle Nederlandse vakantieparken van RCN, m.u.v. RCN het Grote Bos in Doorn en RCN Toppershoedje in Ouddorp.

Let op: Dit aanbod is geldig in 2017 voor stacaravans/chalets niet langer dan 11 meter en niet breder dan 3,50 meter en binnen een straal van 50 kilometer van de nieuwe standplaats.

De manager van het RCN-Vakantiepark van uw keuze vertelt u hier graag meer over! Bel of mail voor alle informatie naar het hoofdkantoor van RCN: hoofdkantoor@rcn.nl of 0343-513547.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.