Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Gratis transport

Bent u de trotse bezitter van een prachtige stacaravan of chalet en bent u op zoek naar een andere unieke stacaravanplaats? Dan bent u bij RCN op het juiste adres!

RCN biedt u op de RCN-Vakantieparken in Nederland, tegen een bijzonder gunstige prijs/kwaliteit verhouding een prachtige stacaravanplaats aan.
Als u kiest voor een stacaravanplaats op een van onze vakantieparken dan zorgen wij bovendien voor het gratis ophalen en transporteren* van uw stacaravan/chalet op de standplaats van uw keuze. Het enige wat wij aan u vragen is uw stacaravan buiten het terrein van uw huidige camping neer te zetten, zodat deze klaar is voor vervoer. Deze actie is geldig op RCN de Potten in Sneek en RCN de Noordster in Dwingeloo.

Let op: Dit aanbod is geldig in 2019 voor stacaravans/chalets niet langer dan 11 meter en niet breder dan 3,50 meter en binnen een straal van 50 kilometer van de nieuwe standplaats.

De manager van het RCN-Vakantiepark van uw keuze vertelt u hier graag meer over! Bel of mail voor alle informatie naar het hoofdkantoor van RCN: hoofdkantoor@rcn.nl of 0343-513547.

 

*Gratis tot een bedrag van €500. Dit wordt berekend als korting op het verblijf.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail