Kampeerplaatsen met boomhut Bijzonder overnachten bij RCN Vakantieparken

RCN wil graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk.Daarom kun je op RCN de Flaasbloem een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen. Tussen de bomen, zonder ouders in het vizier, kunnen onze jongste gasten hun fantasie de vrije loop laten en zijn ze de baas over hun eigen geheime stek.

Sfeerimpressie
Bekijk de boomhutten
Kampeerplaats met privé boomhut
Bijzondere kamperen op RCN de Flaasbloem

Op ons park zijn verspreid over het terrein 7 kampeerplaatsen met boomhut. Je kunt er zelfs voor kiezen om een kampeerplaats met boomhut op de Wildenberg te huren. 

 

Extra overdekte speelruimte kan een uitkomst zijn. Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.

Bekijk onze kampeertarieven, check de beschikbaarheid en reserveer online. 

Kies maar hoe je het liefste kampeert!
Op camping RCN de Flaasbloem

Naast kampeerplaatsen met prive sanitair kun je op de Flaasbloem ook kiezen voor een kampeerplaats middenin de natuur op de Wildenberg. Hier kun je je tent neerzetten waar je wilt op een natuurlijk terrein van 10 hectare. Compleet met Finse barbecue kota en sauna.

 

Of kies voor een van onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. Je kunt daarom bij ons een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen.

 

Bekijk onze kampeertarieven, check de beschikbaarheid en reserveer online. 

Tussen de bomen, zonder ouders in het vizier, kunnen onze jongste gasten hun fantasie de vrije loop laten en zijn ze de baas over hun eigen geheime stek

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.