Supervakantie met kids
Uitstapjes met kinderen
  • Efteling: Zijn jullie echte waaghalzen? Breng dan eens een bezoek aan de Efteling. Wandel door het sprookjesbos en zie de sprookjes tot leven komen! Maar natuurlijk zijn er ook achtbanen, maar ook het feestelijk carnaval festival en droomvlucht zijn de moeite waard!
  • Speelland Beekse Bergen: Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Dit speelparadijs - op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen - staat garant voor urenlang speelfun.
  • Safaripark Beekse Bergen: Breng een bezoek aan de Afrikaanse natuur! Ga lopend, met de auto of vaar door het park; het is allemaal mogelijk in Safaripark de Beekse bergen! Spot jij de leeuwen, tijgers, giraffes en andere dieren? Heb je alle dieren gezien, bezoek dan ook het speelland Beekse Bergen!
  • Natuurmuseum Brabant: In Natuurmuseum Brabant zit je met je neus op de natuur! Superleuk voor de hele familie. Niet voor niets verkozen tot beste kidsproof museum van Noord-Brabant! Daar word je natuuronderzoeker of mammoetjager, je test er je wolvenkennis of je gaat theedrinken met Kikker...
  • Speelbos van staatbosbeheer: De steengroeve is een pannenkoekenhuis en een startpunt voor vele activiteiten. Denk aan een mooie wandeling door het bos, met de kleinsten kun je het kabouterpad volgen. Maar ook handboogschieten, midgetgolfen of het huren van een truusje trap behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen de kids ook hun eigen gang gaan in het speelbos.
  • Kids Wonderland: Kids wonderland is een leuk avonturenpark voor kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen kunnen zich prima vermaken op alle speeltoestellen. Trampolines, glijbanen en lasergamen, het is allemaal aanwezig. Ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of mee op avontuur. En hebben jullie honger na al het spelen? Je kunt er ook een hapje eten!
  • Monkey Town Breda: Monkey Town is een groot overdekt speelparadijs waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven met klimmen klauteren en ravotten. In de speelhal zijn allerlei speelattributen, waaronder grote glijbanen, een ballenbank en super Lego.
  • Piet Plezier: In de prachtige omgeving van Oisterwijk, tussen de bossen en vennen ligt het Recreatiepark Piet Plezier. Kom lekker fietsen op de Piet Plezier, wat dacht je van de nieuwe Quattrocycle ! Of speel een gezellig spelletje midgetgolf, snookergolf of rollerbal ! Gezelschappen tot 600 personen kunnen terecht bij Piet Plezier.
  • Adventure Indoor Golf: Uniek in Nederland. Ga op expeditie op de 18 holes Indoor adventure golfbaan. Weer of geen weer, hier kun je het gehele jaar terecht met je kinderen voor een spelletje golf.
  • Reptielen huis de Aarde: Ontdek de wereld van de reptielen in reptielenhuis de Aarde in Breda! Een bijzondere plek voor een uitje met het gezien waar vele soorten reptielen zich thuisvinden. Je kunt hier veel leren over de reptielen, zo wordt hier elke vraag beantwoord en is er de hele dag de mogelijkheid om sommige reptielen zelfs vast te houden!

 

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN De Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.