Lekker eten in Restaurant de Roggeberg in Appelscha

Onze horeca arrangementen

Voor groepen vanaf 10 personen

Ons park is de ideale locatie voor groepen. Of je nu een familieweekend organiseert, een workshop, een teambuildingsuitje, vergadering, schoolreis of een groot feest. In onze horeca hebben we voor iedere bijeenkomst een geschikt arrangement.

Om een idee te geven staan hieronder een aantal keuzemenu's, buffetten en borrelplanken op een rijtje.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact met ons op:

Of kom gezellig langs in ons restaurant om de wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

Diverse keuzemenu's en buffetten
We maken het je graag makkelijk!
3-gangen keuzemenu's

3-gangen keuzemenu's

We bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende 3-gangen keuzemenu's voor groepen vanaf 15 personen. Deze varieren in prijs van € 20,- tot € 30,- per persoon. Natuurlijk zijn er in overleg ook andere mogelijkheden. Wil je meer informatie of een reservering maken? Bel ons op 088-166 5315

Ontbijt-, lunch- en diner buffetten

Ontbijt-, lunch- en diner buffetten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten buffetten. Je kunt een buffet desgewenst uitbreiden. Uiteraard houden we ook rekening met dieetwensen. Wil je meer informatie of een reservering maken? Bel ons op 088-166 5315 of kom even langs in ons restaurant. Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen.

Borrelplanken

Borrelplanken

Lekker borrelen onder het genot van een lekker hapje. Je hebt keuze uit verschillende borrelplanken. Kies bijvoorbeeld voor de Hollandse of Drentse Borrelplank. Of kies voor de XL versie van een meter!

Arrangementen op ons park
Bekijk de mogelijkheden
Familieweekenden in Drenthe

Familieweekenden in Drenthe

Of je nu met 5, 10 of met meer dan 25 personen op pad gaat, er zijn op de Noordster genoeg opties voor iedereen. Organiseer een familiedag of overnacht in een groepsaccommodatie of in bungalows.