Attractiepark Duinen Zathe

Kinderen vermaken zich hier de hele dag

Een dagje Duinen Zathe is vet cool! Nieuw is het verkeerscircuit en ‘The London City Coaster’. Op het verkeerscircuit zijn de kinderen een echte chauffeur, ‘leren invoegen, parkeren of met de auto naar de garage,’ het hoort er allemaal bij. De nieuwe achtbaan, ‘The London City Coaster’ is een echte familie achtbaan. Houdt jij van hoogte en snelheid, dan moet je zeker een ritje wagen in deze nieuwe achtbaan!
Ook raken de kinderen niet uitgespeeld op de ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een echte surfer die meters hoge golven trotseert.

De draaimolen, Flying Heli’s, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de Flying Swing, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier! Om de dag compleet te maken, kun je onbeperkt eten & drinken in het all-inclusive restaurant en dat allemaal voor één entreeprijs!
Bij onze receptie zijn kortingskaarten verkrijgbaar, voor slechts €14 per persoon (i.p.v. €15.50). Kinderen tot 3 jaar mogen voor €5 het park bezoeken (deze kaarten zijn alleen ter plaatse bij Duinen Zathe te koop).

Attractiepark Duinen Zathe

Noorder Es 1

8426 GW, Appelscha

Nederland