Bad Hesselingen Meppel

Durf jij van de Mosquito Slide te gaan?

Het subtropische zwembad is kleurrijk en sfeervol en biedt jong en oud waterplezier.

Wat betreft  recreëren en plezierig ontspannen, alleen of juist met het hele gezin, heeft het Meppeler zwembad veel te bieden. De 50 meter lange interactieve Mosquito Slide glijbaan met keuze-muziek en actiefoto is een opvallende attractie én heeft de ANWB attractie-prijs gewonnen. Nog een sportieve uitdaging voor de actieve bezoeker is de Bucket Game, waarin actie, reactie en snelheid belangrijk zijn, om niet als verliezer een emmer (koud!) water over je heen te krijgen. Populair bij de kinderen is de kleurrijke watertractor met watersproeiers en de opvallende klauterrups bóven het bad.

In het Wildlands Jungle peuterbad kunnen de jongste Tarzans en Janes zich uitleven tussen de oerwouddieren en kunnen ze in hun peddelbootje op safari door het beekje en onder het bruggetje door. (Groot) ouders genieten met hun kleintjes mee in het water of vanaf de ruime zitbanken direct om het kleuterbad heen. 

Banen zwemmen om in vorm te blijven, conditie op te bouwen of om calorieën te verslinden, dit alles kan dagelijks op vele momenten in het 25- meterbad. Bijzonder is dat je het hele jaar door ook buiten kunt zwemmen in Bad Hesselingen, het buitenbad is 365 dagen per jaar verwarmd rond 24°C en is alleen bij extreme weersomstandigheden tijdelijk gesloten.

Bad Hesselingen Meppel

Badweg 1

7944 HJ, Meppel

Nederland