Sterren kijken en de radiotelescoop bij RCN de Noordster
Sportief & avontuur
in de omgeving
  • Voor een uitdagend klimavontuur ben je welkom op RCN de Roggeberg, waar het grote  hoogteparcours van  Appelscha-Outdoor staat.  
  • Houd je van mountainbiken, dan vind je prachtige routes door het Dwingelderveld of andere Drentse natuurgebieden.
  • Golfen kun je op de 18-holes baan in Ruinerwold of de 9-holes baan in Appelscha.
  • Voor snelle actie kun je terecht bij Indoor Karting in Hoogeveen of de Top Challenge indoor skibaan in Assen.
  • Op het TT Circuit zijn regelmatig activiteiten zoals de WK Superbike, de Champ Car World Series, diverse festivals en slipcursussen. Tussendoor kun je ook een kijkje achter de schermen van het circuit nemen en zelfs een rondje over het circuit rijden. 
  • Zwembad de dolfijn is een gezellig en knus overdekt zwembad met een instructie-bad, recreatie-bad met een duikplank, trampoline en bubbelbad, 25 meter wedstrijdbad, twee peuterbaden met een glijbaantje, in de zomermaanden: een peuterbad buiten met een ligweide en terras met een speeltuin en beach-volleybalvelden en twee luxe snelbruiners.

      

  • Sport- en evenementencentrum de Bonte Wever; De Bonte Wever Assen heeft veel mogelijkheden tot recreatie. Zo is er een subtropisch zwemparadijs met, whirlpools, golfslagbad, buitenbad met ligweide, infrarood warmtebanken, sauna’s (gekleed),zonnebanken, wildwaterkreek en een glijbaan. Ook kun je hier fitnessen, bowlen en nog vele meer.
  • Paardrijden tijdens jouw vakantie, voor beginners en/of gevorderde op een nabij gelegen manege. Speciale tarieven voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen! Alle informatie is verkrijgbaar via de receptie van RCN de Noordster via 0521-597 238 of noordster@rcn.nl
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.