Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Het beste van twee werelden
Het beste van twee werelden
RCN ZEEWOLDE | ZEEWOLDE | FLEVOLAND
8,3 lees de beoordeling van anderen

Dog survival run

RCN Zeewolde

De Dog survival is de grootste mud & obstacle run van Nederland voor baas en hond. Het wordt weer een flinke uitdaging. Een parcours van ruim vijf kilometer door bos, water en modder met vijftien hindernissen die onderweg getrotseerd dienen te worden door baas en hond! Kruipen, klimmen, zwemmen, alles komt aan bod. Ook staan er diverse foodtrucks en kramen met leuke spullen voor baas en hond.

Dit jaar is een jubileum jaar: de 5e editie! Hierdoor wordt het nog grootser en feestelijker aangepakt én vindt de dog survival run voor het eerst plaats op RCN Zeewolde. Dit betekent een volledig nieuwe route. Durf jij de uitdaging aan? Doe mee in het weekend van 3 t/m 6 juli!

Extra voordelig overnachten
Verblijf tijdens de dog survival run extra voordelig op RCN Zeewolde. Zo ontvang je op een verblijf in een huisje 10% korting en op je kampeervakantie 20%. De honden mogen gratis overnachten (max. 2).

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail