Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
zaterdag 18 maart
Zuiderzee rally: 3 in 1

Op 18 maart start in Emmeloord weer de Zuiderzeerally. Hierbij gaat het eigenlijk om drie evenementen: De Zuiderzeerally, de Zuiderzeeshortrally en de Zeebodemrally.  Ongeveer 70 equipes zullen zaterdag in Emmeloord starten. Onder hen onder meer de Nederlandse topper Dennis Kuipers en de meervoudig winnaar Jasper van den Heuvel. Zij zijn rond 21:00 uur weer terug op De Deel waar bij ’t Voorhuys het finishpodium staat opgesteld.

Niet alleen rally
Op de Paardenmarkt is de service ingericht waar de wagens worden onderhouden, maar ook als de deelnemers op de proeven zijn er allerlei activiteiten op de Paardenmarkt. Zos is er een kartbaan waar de kleintjes gratis een paar rondjes kunnen rijden op speciaal afgestelde karts. Ook staat er een simulator opgesteld waar de grotere ‘kinderen’ op realistische wijze kunnen ervaren hoe het is om een rallyauto te besturen. Voor de snelste ronde in de simulator is zelfs een mooie prijs beschikbaar. Vanaf ongeveer 20:00 uur gaat iedereen natuurlijk naar de spectaculaire publieksproef aan de Nagelerweg. Hier kan het meestal talrijke publiek de deelnemers in het heetst van de strijd nog een paar keer (in het donker!) langs zien komen.

 

Locatie:

Paardenmarkt
Bumalaan 1
8302 GP EMMELOORD

Klik hier voor meer informatie
woensdag 26 april
Bijenpraatjes - Open dag en rondleiding

Drink jij graag honing in je thee? Weet je eigenlijk hoe die honing gemaakt wordt, hoeveel vluchten bijen eigenlijk moeten maken om jouw potje honing te vullen? Dan zijn de bijenpraatjes iets voor jou! Elke maand t/m augustus komt Cor Dol vertellen over de bijen in de bijenstal bij Stad & Natuur op de Kemphaan. Tijdens de gratis rondleiding en demonstratie in de bijenstal, leer je dat bijen eigenlijk helemaal niet eng zijn, maar juist heel nuttig en slim.

Voor groepen vragen wij te reserveren via educatie@stadennatuur.nl. Kosten voor de bijenpraatjes is voor individuen gratis en voor groepen € 15,00.

 

Locatie:

De Kemphaan
Kemphaanstraat 1
1358 AD ALMERE

Klik hier voor meer informatie
donderdag 27 april
Koningsdag Zeewolde

Wat, wie en hoe laat dat is nog niet bekend. Op dit moment werkt Zeewolde hard aan het programma, meer informatie volgt snel.

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.