Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Evenementen in de omgeving

Veel te doen in de omgeving van Zeewolde

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN Zeewolde vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je ze op een rijtje. Je kunt ook een kijkje nemen op www.puurzeewolde.nl, of de Puur Zeewolde app downloaden.

Let op, in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is onderstaand overzicht onder voorbehoud. Informeer altijd lokaal of een evenement doorgaat.

Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
donderdag 5 augustus
11:00
18:00
Zomermarkt

Bezoek de gezellige zomerbraderie in het centrum van Zeewolde.
Strijk neer op een van de gezellige terrassen voor een hapje of een drankje.

De markt, die deze zomer drie maal plaatsvindt op een donderdag, wordt georganiseerd volgens de geldende RIVM richtlijnen. Dit betekent dat de markt ruimer opgezet wordt om ervoor te zorgen dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan bewaren.

donderdag 19 augustus
11:00
18:00
Zomermarkt

Bezoek de gezellige zomerbraderie in het centrum van Zeewolde.
Strijk neer op een van de gezellige terrassen voor een hapje of een drankje.

De markt, die deze zomer drie maal plaatsvindt op een donderdag, wordt georganiseerd volgens de geldende RIVM richtlijnen. Dit betekent dat de markt ruimer opgezet wordt om ervoor te zorgen dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan bewaren.

vrijdag 27 augustus
Nacht van Zeewolde

Vrijdag 27 augustus staat de Nacht van Zeewolde onder voorbehoud weer op de planning. Het evenement wat je als inwoner en bezoeker van Zeewolde niet kan en mag missen.

Elkaar weer ontmoeten en bijpraten na de vakantieperiode, proosten met een lekker drankje, een dansje wagen op een van de gezellige pleinen of gezellig samen winkelen, tijdens ‘de Nacht’ kan het hopelijk allemaal weer.

Zodra er meer bekend is over de mogelijkheden laat de organisatie dit z.s.m. weten.

Vrijdag 27 Augustus 2021 tot: 24:00, waar? Kerkplein Zeewolde 

zaterdag 4 september
Beachbios

Het strand wordt dit jaar weer omgetoverd tot een buitenbiscoop. En iets eerder dan dat je van ons gewend bent, de eerste zaterdag van september. Zie jij jezelf al zitten?

Het is mooi weer en de zon gaat net onder. In je ene hand heb je een lekker fris drankje en in je andere hand een bak popcorn. Op dat moment begint de film op het grote scherm. Klinkt als de perfecte nazomeravond, toch? Daar wil je bij zijn!

 

zaterdag 23 oktober
Herfstbraderie

Tijdens de herfstbraderie tonen verschillende winkeliers de ambacht achter hun producten. Denk bijvoorbeeld aan fietsen repareren, brood of koekjes maken. Maar ook laten zij zien hoe je bijvoorbeeld een klok repareert, een vis schoonmaakt, etc. Bedenk het maar!

Ook ambachten van buiten het centrum doen mee aan deze dag. Een leuke activiteit om naar toe te gaan in de herfstvakantie!

woensdag 15 december
Zeewolde Winterwold

Drie weken lang mogen we weer genieten van volop schaatsplezier, waarbij meerdere leuke activiteiten worden georganiseerd.

Ook aan de niet-schaatsers wordt gedacht, want langs de ijsbaan komt een paviljoen met terras, van waaruit ouders en grootouders naar de schaatsende kinderen kunnen kijken en ondertussen genieten van warme chocolademelk en vele andere lekkernijen.

Waar? Kerkplein Zeewolde 

vrijdag 17 december
Kerstfestijn

Kom de gezellige kerstsfeer “proeven” in het centrum van Zeewolde.

Ook dit jaar staan er weer vele kersthuisjes en stands waar een ieder zijn eigen gemaakte of verkoop spullen aan de man probeert te brengen. Er zijn dit jaar veel optredens en genoeg plekjes om lekker te eten. Natuurlijk zorgt Zeewolde Winterworld weer voor de ijsbaan midden op het Kerkplein.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail