#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
vrijdag 12 april
10:00
17:00
Festival der zoete verleidingen

Er is veel variatie, van huisgebakken taartjes tot bakspullen, de beste koffie- en theesoorten, ingrediënten, chocolade, serviesgoed, bakboeken en jams. 
Naast specifiek zoete stands zijn er volop deelnemers met pure, ambachtelijke en originele producten. Er is ook een uitgebreid activiteitenprogramma. Workshops zoals koken met karamel, serviesgoed stippen, handletteren op gebaksbordjes, een dikke dames schilderij maken en etagères maken van oude serviezen. 

klik hier voor meer informatie
maandag 15 april
09:00
00:00
Boerenmaandag

Het jaarlijks terugkerend gezellig evenement voor jong en oud. Ook dit jaar is er weer van alles te beleven; er is een braderie, er zijn verschillende optredens en demonstraties van oude ambachten en er is een veeshow& keuring. Waar? In het centrum van Nijkerk. 

vrijdag 19 april
Tulpenfestival 2019

Vanaf half april begin mei staat Noordoostpolder weer in het teken van het Tulpenfestival. De Tulpenroute in Noordoostpolder is de langste aaneengesloten route van Nederland. Het grootste deel van de in Nederland geteelde bloembollen worden hier gekweekt. 
Het Tulpenfestival in 2019 is van 19 april t/m 5 mei. In deze periode worden er naast de wandel-, fiets- en autoroutes langs de tulpenvelden vele activiteiten georganiseerd en zijn er diverse bedrijven te bezoeken.
Vanaf het Tulpenbelevingsveld zijn er helikoptervluchten over het het tulpenschilderij. Ook is er een uitkijktoren vanaf waar het schilderij goed te bekijken en te fotograferen is.
De tijd waarop de tulpen exact bloeien is afhankelijk van het weer, houdt u voor een update de website in de gaten.

klik hier voor meer informatie
vrijdag 17 mei
Rrrrollend Amersfoort

HET MEEST KNUSSE FOODFESTIVAL VAN NEDERLAND! Houd jij van gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Amersfoort aan het juiste adres! Het leukste foodfestival van Nederland biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, maar zorgt ook voor onwijs leuk entertainment. Relaxte jazzbandjes zorgen overdag voor de perfecte sfeer en ’s avonds draaien de Dj’s de sterren van de hemel! Terwijl jij van de lekkere tunes geniet vermaken de kinderen zich in de ballenbak, worden prachtig geschminkt of zweven rondjes in de zweefmolen (volwassenen mogen hier ook in). 

klik hier voor meer informatie
zondag 19 mei
MTB Wedstrijd

Ben jij een fervent mountainbiker? Dan is de MAIN MTB Challenge op zondag 19 mei 2019 dé gelegenheid om samen met wedstrijdrijders en liefhebbers het snelle, vlakke singletrack parkoers in de bossen in Zeewolde te rijden. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden omdat de wedstrijdrijders voluit zullen gaan voor het prijzengeld. Kortom, de MAIN MTB Challenge is een uitdaging die je als mountainbiker niet mag missen!

Meer informatie of inschrijving
vrijdag 24 mei
Beachfestival Zeewolde

Ook in 2019 bieden wij jou weer een gevarieerd programma. Een te gekke band, zwoele zomerse (lounge) beats, diverse podia, cocktails, de lekkerste hapjes en nog veel meer.

Waar? Strandweg 165 Zeewolde 

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 7 juni
Aaltjesdagen 2019

Het gratis toegankelijke festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden heeft op het gebied van toerisme, cultuur, historie en ontspanning en trekt jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers.

Als opening van het drukke toeristisch seizoen is er op vrijwel elke plek in de stad iets te beleven. Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten, botters. Het programma verrast met daarin alle benodigde ingrediënten voor een flinke portie gezelligheid, geschikt voor elke leeftijd. 

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 8 juni
13:00
00:00
Beleef Puur Zeewolde met Foodtruckfestival

‘Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. Verrassingen niet alleen bezorgd door de deelnemende restaurants maar ook door de deelnemers van Puur Zeewolde, Puur Plezier. Samen zorgen zij voor een unieke, feestelijke, gemoedelijke en zomerse sfeer en laten zij de bezoeker kennismaken met het zeer uitgebreide zomerprogramma van 2019.

zondag 16 juni
Nationale oldtimerdag

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende evenement voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (vaderdag).

Op de Bataviaboulevard tussen de Bataviahaven en Batavia Stad staan jaarlijks ruim 400 oldtimers klaar voor een prachtige familiedag. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is zowel voor deelnemers als publiek gratis toegankelijk. Naast de automobielen, is er een aanvullend programma van kijkobjecten, optredens, automobilia markt en gezellige horeca. U kunt de dag combineren met een bezoek aan de Batavia Werf, het Nieuwland Poldermuseum, het Batavia Stad Outlet Center en de Nationale Historische Reddingbootdag.

vrijdag 5 juli
Visfood Festival

Foodtrucks met verrassende visvariaties. Sfeervolle haven met traditionele vissersschepen.
Boeiende verhalenroute; Het Wonder van Urk. Cultureel vermaak en live muziek van Urker bodem. Vertier voor kids met Bungeetrampoline en Aqua Bubbles.

Waar? Dormakade 0 Urk

vrijdag 12 juli
Havendagen Zeewolde

De Aanloophaven van Zeewolde is dit weekend volop in bedrijf. Bezoekers kunnen tijdens de Havendagen oude ambachten in uitvoering zien, luisteren naar de diverse optredens, een rondvaart maken of zelf actief bezig zijn in de haven.

zaterdag 13 juli
16:00
23:45
Harderwijk Live

Elke zaterdag vanaf 13 juli 2019 t/m 17 augustus 2019

Al jaren staan zes zaterdagen in juli en augustus in het teken van live muziek en gezelligheid op de Markt in Harderwijk. Elke zaterdag staat in een ander thema en dus zorgt elke zaterdag een andere band voor de juiste sfeer. Vanaf 16.00uur geniet je van een ontspannen deuntje, zing je mee op de laatste hits en laat je je verleiden tot swingende dansmoves. 

Het evenement is gratis toegankelijk en jong en oud vermaakt zich uitstekend bij dit muziekspektakel. Een ideale avond om oude bekenden tegen te komen en je te laten meeslepen door de beats onder het genot van een hapje en een drankje. 

zaterdag 24 augustus
12:00
22:00
Surfdag

De 3e editie van De Surfdag is op zaterdag 24-08-2019. Meer informatie volgt. 

vrijdag 30 augustus
20:00
01:00
Nacht van Zeewolde

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn. De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00u tot 01:00u, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

zaterdag 31 augustus
10:00
19:00
3rd International Suydersee BBQ Contest

In het eerste weekend van september wordt de 2nd International Suydersee BBQ Contest op het terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde georganiseerd. Naast de barbecuewedstrijden worden er allerlei leuke, leerzame en interessante activiteiten en workshops georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse stands, waar je mee kunt doen aan een bier- of wijnproeverij of aan de hot sauce contest (heetste pepersauswedstijd). In kramen worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden. 

zaterdag 5 oktober
17:00
23:00
Oktoberfest Harderwijk - Boulevard

De eerste editie van het OktoberFest op de boulevard in Harderwijk was zo'n groot succes dat een tweede editie absoluut niet kon uitblijven

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1,3896 LTZeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail