Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
zaterdag 20 januari
13:30
15:30
Winterwandeling Oostvaardersbos - Almere

Meerdere data: Vanaf za 20 januari 2018 t/m za 17 maart 2018.

In de winter zoeken de edelherten, heckrunderen en konikpaarden beschutting. Hiervoor worden stukken van het gebied afgesloten voor bezoekers zoals het Oostvaardersbos. Staatsbosbeheer geeft u de gelegenheid om onder leiding van een gids te wandelen en de dieren te observeren in hun natuurlijke omgeving.

De excursie start om 13.30 uur in de filmzaal van het Natuurbelevingcentrum (1ste etage) met een kopje koffie of thee en een korte film waarna u met uw gids het afgesloten gebied in gaat. De wandeling duurt tot 15.30 uur

 

klik hier voor meer informatie
zondag 4 februari
15:00
20:00
Whiskyproeverij & Winter BBQ zeilschip Bounty

Heerlijk genieten van een vermakelijke en informele whiskyproeverij door de bekende connaisseur Wim Wamelink.
Aansluitend zorgt de chef voor een heerlijke winterse barbecue op het verwarmde en overdekte voordek van het schip.

Dit wordt een leuke middag met een combinatie van drie items: Samen shoppen met de VIP pas in Fashion Outlet Bataviastad, vervolgens aan boord genieten van een vermakelijke whiskyproeverij en aansluitend smullen van de Winter BBQ aan dek.Op het Zeilschip ‘Bounty’ in de haven van Bataviastad

Dit programma kost € 55,00 p.p. Wilt u alleen de Whiskyproeverij dan is dat € 27,50 p.p. en voor de Winter BBQ is het €30,00 p.p.

klik hier voor meer informatie
vrijdag 30 maart
09:00
00:00
Sail Kampen

Sail Kampen is een groots evenement in Hanzestad Kampen. Twee dagen lang waan je je in een heel andere tijd, namelijk de middeleeuwen. Struin door de straten, bewonder de prachtige monumenten en geniet van het gevarieerde programma dat Sail Kampen biedt.

klik hier voor meer informatie
vrijdag 25 mei
LaLaLand

Op verschillende podia vind je op LaLaLand twee dagen lang een heleboel muziek, theater, lekker eten en creatieve uitspattingen voor - en van - oud én jong. De Stille Wei aan de boulevard van Harderwijk verandert in de Niet Zo Stille Wei voor de editie van LaLaLand Festival, een gratis toegankelijk cultuurfestival. Op vier verschillende podia vind je niks anders dan muzikale top-acts en creative uitspattingen.

Locatie:

Buiten de Bruggepoort 1
3841 CT Harderwijk

zondag 27 mei
Let’s Go Outdoor

Let’s Go Outdoor wordt voor de tweede maal georganiseerd en is een outdoorevenement bij Scoutinglandgoed Zeewolde. Laat je op de beurs inspireren door verrassende merken, de laatste trends en nieuwe producten. Op Let’s go outdoor beleef je daarnaast uitdagende outdooractiviteiten voor jong en oud! Kortom: gek op avontuur, reizen en outdoor.

contact gegevens:

Scoutinglandgoed Zeewolde

Nulderpad 5
3896 LV Zeewolde
klik hier voor meer informatie
vrijdag 1 juni
Beach Festival

Vrijdag:Q-Music the party met een waanzinnige lasershow + een spetterende afsluiting!

Zaterdag: maar liefst vier podia met o.a. Cafe Mokum, Silent Disco, Muziek-lounge Cafe en de feestband Royal Beat + afsluitend DJ Faya Lourens.

Zondag: Ibiza Market on tour en veel kindervermaak.

contact gegevens:

KaapFlevo

Strandweg 165
3891 AK Zeewolde
klik hier voor meer informatie
donderdag 7 juni
Aaltjesdagen

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 ieder tweede weekend van juni plaatsvindt. Het gratis toegankelijke festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden heeft. Als opening van het drukke toeristisch seizoen is er op vrijwel elke plek in de stad iets te beleven. Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten, botters. Het programma verrast met daarin alle benodigde ingrediënten voor een flinke portie gezelligheid, geschikt voor elke leeftijd.

klik hier voor meer informatie
zaterdag 9 juni
Beleef Puur Zeewolde

Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. Het Kerkplein en de omliggende straten worden deze dag omgetoverd tot een groot gezellig buitenrestaurant, waar men heerlijk kan genieten van een middag of avondje uit, met volop  live entertainment. Aan de kinderen is ook gedacht, de Raadhuisstraat is namelijk deze dag omgetoverd tot  “Kinderstraat”.

zaterdag 23 juni
De Zeewolde Endurance

Triathlon - 23 juni 2018

Fun, fast, Triathlon! Zaterdag 23 juni staat Zeewolde in het teken van de triathlon. Zowel wedstrijdgerichte als recreatieve atleten komen tot hun recht op dit unieke parcours.

10 Engelse Mijl - 24 juni 2018

Fun, fast, Running! In hartje Nederland kunnen zowel prestatiegerichte als recreatieve lopers hun hart ophalen. Over een verkeersvrij parcours voert de route van 10 Engelse Mijl langs het Wolderwijd en door de Polderwijk, de nieuwste wijk van het jonge dorp Zeewolde. Of je nu kiest voor de 10EM, de 10 of de 5km, wij maken van hardlopen een feest.

 

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 7 juli
Dogsurvival

Dogsurvial Zeewolde is een sportief evenement voor mens en hond. Samen leg je een parcours af van ruim 5 km. lang en onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Deze hindernissen moeten genomen worden door zowel baas als hond. contact gegevens: Groenewoudseweg 71, 3896 LS Zeewolde

klik hier voor meer informatie
woensdag 18 juli
10:00
17:30
Spakenburgse Dagen; woe 18&25 juli en 1&8 augustus

Beleef de cultuurhistorie tijdens de Spakenburgse Dagen! Dit jaar worden, voor de 48e keer, op vier woensdagen in de zomerperiode de Spakenburgse Dagen georganiseerd. Een traditie die z’n bestaansrecht ruimschoots bevestigd heeft. De schilderachtige Oude Haven ligt gedurende de Spakenburgse Dagen vol met botters, die je graag meenemen voor een tochtje over de Randmeren. De musea zijn op hun best! Ze verwelkomen je en maken je wijzer over de historie van het boeren bestaan in Bunschoten en dat van de vissers in Spakenburg.

klik hier voor meer informatie
vrijdag 27 juli
17:00
00:00
Havendagen Zeewolde

De Aanloophaven van Zeewolde is dit weekend volop in bedrijf. Bezoekers kunnen tijdens de Havendagen oude ambachten in uitvoering zien, luisteren naar de diverse optredens, een rondvaart maken of zelf actief bezig zijn in de haven.

zaterdag 28 juli
Straatmuzikantenfestival

“Playing for Change”, daar draait het zaterdag 28 juli om bij het straatmuzikanten-festival! Verspreid over het centrum van Zeewolde laten verschillende artiesten hun klanken horen, van jonge talenten tot ervaren artiesten. In iedere straat van het centrum en in de Aanloophaven is een muzikant te vinden!

vrijdag 24 augustus
20:00
01:00
Nacht van Zeewolde

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn. De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00u tot 01:00u, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

zaterdag 25 augustus
Surfdag Zeewolde

Bij Surfdag Zeewolde 2018 kun je eindelijk weer eens je oude windsurfmaterialen van zolder halen! Kom met alle andere windsurfers van toen én nu samen op de locatie waar vroeger  één van de grootste windsurf evenementen van Nederland plaatsvond

klik hier voor meer informatie
zondag 26 augustus
13:00
19:00
Vliegerfestijn

Op 26 augustus a.s. organiseert stichting De Biezenburcht de vierde editie van het educatieve en inspirerende evenement, het ‘VliegerFestijn’. Toeristen en inwoners van Zeewolde zijn deze dag van harte welkom bij De Biezenburcht. Knardijk 40, 898 LV Zeewolde

 

zaterdag 1 september
International BBQ contest

Tweede International Suydersee BBQ.

Contact gegevens:

Scouting Landgoed

Nulderpad 5
3896 LV Zeewolde

                

zaterdag 1 september
Zeewolde bij de Pinken

Zeewolde bij de pinken is de enige dag in het jaar, dat de boeren en burgers elkaar massaal treffen in het dorp. Om 08:30 uur kan men aanschuiven voor het Boerenburgerontbijt (met eigen bord, bestek en beker) V.a. 06.00 uur begint de dag met het inbrengen en wassen van de koeien. Om 11.00 uur starten ook de andere programma onderdelen zoals koemelken, kalfjeschilderen, het Rad van Avontuur, de eierbakmachine, de muzikale koe en het springkussen. Muziek is er ook. Op het horecapleintje zijn er optredens van shantykoor.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.