Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
zaterdag 14 april
Tulpenroute Flevoland – Zeewolde

De vierde editie van Tulpenroute Flevoland komt alweer in zicht.
Van 14 april tot en met ongeveer 5 mei is iedereen weer van harte welkom om te genieten van velden vol prachtige tulpen, zover het oog reikt.

Met Tulpenroute Flevoland/Zeewolde willen we mensen laten genieten van de prachtige kleuren van de tulpenvelden. Daarnaast willen we hen kennis laten maken met ons bijzondere buitengebied. Op de voormalige zeebodem zijn indrukwekkende natuurgebieden ontstaan en onze landbouwgrond is het vruchtbaarst van Europa’.

kijk hier voor meer informatie
maandag 21 mei
11:00
18:00
DoeNatuurlijkDag

Een leuk, actief en educatief uitje voor jong en oud!

De hele dag zijn er verschillende activiteiten. Natuurmonumenten  is aanwezig om te vertellen wat je allemaal kunt zien in het Harderbroek, het natuurgebied naast De Biezenburcht waar tegenwoordig wekelijks de zeearend wordt gespot!

Wat kun je verwachten?

Je kunt vogels vangen en ringen in het Harderbroek. Natuurmonumenten is ook aanwezig met de Tip-kar. Diverse vogelaars vertellen je over de vogels die je vanaf De Biezenburcht ziet. Even Buiten organiseert pijl en boog schieten, vuur maken en nog veel meer spannende dingen!  Verder zijn er de hele dag workshops outdoor cooking  met apple crumble, zalm of broodje worst.

Wat neem je mee?

Voor deze workshop is een verrekijker aan te bevelen, en trek oude schoenen of laarzen aan.

Wat kost het?

Voor deze workshops rekenen wij een klein bedrag van €1,50 per persoon.
Dit betaal je op de dag zelf bij de Biezenburcht.

klik hier om je aan te melden
vrijdag 25 mei
LaLaLand

Op verschillende podia vind je op LaLaLand twee dagen lang een heleboel muziek, theater, lekker eten en creatieve uitspattingen voor - en van - oud én jong. De Stille Wei aan de boulevard van Harderwijk verandert in de Niet Zo Stille Wei voor de editie van LaLaLand Festival, een gratis toegankelijk cultuurfestival. Op vier verschillende podia vind je niks anders dan muzikale top-acts en creative uitspattingen.

Locatie:

Buiten de Bruggepoort 1
3841 CT Harderwijk

zaterdag 26 mei
RCN Fietsdag

Op zaterdag 26 mei is het de RCN Fietsdag. Fiets je ook mee? Er zijn twee prachtige routes uitgezet in de omgeving, een van 25 km en een van 50 km.

 

Starten kan tussen 9.00 en 13.00 uur. De kosten voor deelname bedragen €2,50 (kinderen fietsen gratis mee). Dit is inclusief een drankje en versnapering onderweg. 

 

Meer informatie en aanmelden
zondag 27 mei
Let’s Go Outdoor

Let’s Go Outdoor wordt voor de tweede maal georganiseerd en is een outdoorevenement bij Scoutinglandgoed Zeewolde. Laat je op de beurs inspireren door verrassende merken, de laatste trends en nieuwe producten. Op Let’s go outdoor beleef je daarnaast uitdagende outdooractiviteiten voor jong en oud! Kortom: gek op avontuur, reizen en outdoor.

contact gegevens:

Scoutinglandgoed Zeewolde

Nulderpad 5
3896 LV Zeewolde
klik hier voor meer informatie
zondag 27 mei
10:00
17:00
Opendag van de surf en zeilschool

De Surfschool en DeZeilschool organiseren een opendag. Kom langs en doe mee! Er zijn gratis introductielesjes en toertochtjes.

vrijdag 1 juni
Beach Festival

Vrijdag:Q-Music the party met een waanzinnige lasershow + een spetterende afsluiting!

Zaterdag: maar liefst vier podia met o.a. Cafe Mokum, Silent Disco, Muziek-lounge Cafe en de feestband Royal Beat + afsluitend DJ Faya Lourens.

Zondag: Ibiza Market on tour en veel kindervermaak.

contact gegevens:

KaapFlevo

Strandweg 165
3891 AK Zeewolde
klik hier voor meer informatie
donderdag 7 juni
Aaltjesdagen

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 ieder tweede weekend van juni plaatsvindt. Het gratis toegankelijke festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden heeft. Als opening van het drukke toeristisch seizoen is er op vrijwel elke plek in de stad iets te beleven. Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten, botters. Het programma verrast met daarin alle benodigde ingrediënten voor een flinke portie gezelligheid, geschikt voor elke leeftijd.

klik hier voor meer informatie
zaterdag 9 juni
Beleef Puur Zeewolde

Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. Het Kerkplein en de omliggende straten worden deze dag omgetoverd tot een groot gezellig buitenrestaurant, waar men heerlijk kan genieten van een middag of avondje uit, met volop  live entertainment. Aan de kinderen is ook gedacht, de Raadhuisstraat is namelijk deze dag omgetoverd tot  “Kinderstraat”.

zaterdag 23 juni
De Zeewolde Endurance

Triathlon - 23 juni 2018

Fun, fast, Triathlon! Zaterdag 23 juni staat Zeewolde in het teken van de triathlon. Zowel wedstrijdgerichte als recreatieve atleten komen tot hun recht op dit unieke parcours.

10 Engelse Mijl - 24 juni 2018

Fun, fast, Running! In hartje Nederland kunnen zowel prestatiegerichte als recreatieve lopers hun hart ophalen. Over een verkeersvrij parcours voert de route van 10 Engelse Mijl langs het Wolderwijd en door de Polderwijk, de nieuwste wijk van het jonge dorp Zeewolde. Of je nu kiest voor de 10EM, de 10 of de 5km, wij maken van hardlopen een feest.

 

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 7 juli
Dogsurvival

Dogsurvial Zeewolde is een sportief evenement voor mens en hond. Samen leg je een parcours af van ruim 5 km. lang en onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Deze hindernissen moeten genomen worden door zowel baas als hond. contact gegevens: Groenewoudseweg 71, 3896 LS Zeewolde

klik hier voor meer informatie
woensdag 18 juli
10:00
17:30
Spakenburgse Dagen; woe 18&25 juli en 1&8 augustus

Beleef de cultuurhistorie tijdens de Spakenburgse Dagen! Dit jaar worden, voor de 48e keer, op vier woensdagen in de zomerperiode de Spakenburgse Dagen georganiseerd. Een traditie die z’n bestaansrecht ruimschoots bevestigd heeft. De schilderachtige Oude Haven ligt gedurende de Spakenburgse Dagen vol met botters, die je graag meenemen voor een tochtje over de Randmeren. De musea zijn op hun best! Ze verwelkomen je en maken je wijzer over de historie van het boeren bestaan in Bunschoten en dat van de vissers in Spakenburg.

klik hier voor meer informatie
vrijdag 27 juli
17:00
00:00
Havendagen Zeewolde

De Aanloophaven van Zeewolde is dit weekend volop in bedrijf. Bezoekers kunnen tijdens de Havendagen oude ambachten in uitvoering zien, luisteren naar de diverse optredens, een rondvaart maken of zelf actief bezig zijn in de haven.

zaterdag 28 juli
Straatmuzikantenfestival

“Playing for Change”, daar draait het zaterdag 28 juli om bij het straatmuzikanten-festival! Verspreid over het centrum van Zeewolde laten verschillende artiesten hun klanken horen, van jonge talenten tot ervaren artiesten. In iedere straat van het centrum en in de Aanloophaven is een muzikant te vinden!

vrijdag 24 augustus
20:00
01:00
Nacht van Zeewolde

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn. De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00u tot 01:00u, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

zaterdag 25 augustus
Surfdag Zeewolde

Bij Surfdag Zeewolde 2018 kun je eindelijk weer eens je oude windsurfmaterialen van zolder halen! Kom met alle andere windsurfers van toen én nu samen op de locatie waar vroeger  één van de grootste windsurf evenementen van Nederland plaatsvond

klik hier voor meer informatie
zondag 26 augustus
13:00
19:00
Vliegerfestijn

Op 26 augustus a.s. organiseert stichting De Biezenburcht de vierde editie van het educatieve en inspirerende evenement, het ‘VliegerFestijn’. Toeristen en inwoners van Zeewolde zijn deze dag van harte welkom bij De Biezenburcht. Knardijk 40, 898 LV Zeewolde

 

zaterdag 1 september
International BBQ contest

Tweede International Suydersee BBQ.

Contact gegevens:

Scouting Landgoed

Nulderpad 5
3896 LV Zeewolde

                

zaterdag 1 september
Zeewolde bij de Pinken

Zeewolde bij de pinken is de enige dag in het jaar, dat de boeren en burgers elkaar massaal treffen in het dorp. Om 08:30 uur kan men aanschuiven voor het Boerenburgerontbijt (met eigen bord, bestek en beker) V.a. 06.00 uur begint de dag met het inbrengen en wassen van de koeien. Om 11.00 uur starten ook de andere programma onderdelen zoals koemelken, kalfjeschilderen, het Rad van Avontuur, de eierbakmachine, de muzikale koe en het springkussen. Muziek is er ook. Op het horecapleintje zijn er optredens van shantykoor.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.