Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Evenementen in de omgeving

Veel te doen in de omgeving van Zeewolde

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN Zeewolde vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je ze op een rijtje.

Let op, in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is onderstaand overzicht onder voorbehoud. Informeer altijd lokaal of een evenement doorgaat.

Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
woensdag 21 oktober
13:30
16:00
Kaboutermiddag

Deze middag in de herfstvakantie staat bij Staatsbosbeheer Zeewolde & Puur Zeewolde alles in teken van de kabouter, dus kom met je (klein)kinderen naar het Speelbos De Zevensprong in Zeewolde! Je wordt daar ontvangen door twee echte kabouters en luister naar hun kabouterverhaal. Hierna ga je met ze op stap om de kabouters te zoeken in het speelbos. Veel kabouterplezier!

Afhankelijk van het aantal deelnemers organiseren wij twee sessies deze middag. De eerste sessie is van 13.30 tot 14.30 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur. Vooraf aanmelden is aangeraden (selecteer “Boeken woensdag 28 oktober). Kosten: 7,50 euro per persoon (incl. kaboutermuts, drinken & wat lekkers). Geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Een leuk uitje voor het hele gezin in de herfstvakantie!

Waar? Groenewoudseweg 7

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail