Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Evenementen in de omgeving

Veel te doen in de omgeving van Zeewolde

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN Zeewolde vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je ze op een rijtje. Je kunt ook een kijkje nemen op www.puurzeewolde.nl, of de Puur Zeewolde app downloaden.

 

Informeer altijd lokaal of een evenement doorgaat.

Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
vrijdag 19 augustus
Nacht van Zeewolde

Kom winkelen of een lekker drankje drinken en een dansje wagen op een van de gezellige pleinen van Zeewolde. 

 

Waar? Kerkplein 8 Zeewolde. 

zaterdag 27 augustus
10:30
12:30
Wildplukwandeling Almeerderhout

Ontdek de wondere wereld van wilde groente uit de natuur. Fytotherapeut, ofwel kruidenvakvrouw, Gitte de Haas neemt je mee voor een bijzondere wandeling over de eetbaarheid van planten, bloemen, zaden en bessen. Stap in de wereld van vroeger waarbij de groente gewoon uit de natuur gehaald werden. Je plukt kleine beetjes zodat je later nog weet welk soort het is. Een veilige manier om te starten met wildplukken en om te leren hoe je omgaat met al deze mooie gaven van Moeder Natuur. De wandeling is interactief. We gaan proeven, ruiken, voelen en ervaren. Er is veel aandacht voor het beantwoorden van vragen over de kruiden die je onderweg tegenkomt. Nieuwsgierig naar de recepten uit (over)grootmoeders tijd? Wandel dan mee!

 

Waar? Kemphaanlaan 4, Almere

Kosten? €15,- p.p. 

vrijdag 2 september
Suydersee BBQ

De wedstrijd wordt georganiseerd volgens de regels en onder de auspiciën van de KCBS, de Kansas City Barbecue Society, de grootste BBQ organisatie uit Amerika. Deze organisatie heeft zijn sporen al ruim verdiend op het gebied van professionele barbecuewedstrijden. Het evenement is vrij toegankelijk voor bezoekers en er vinden diverse activiteiten plaats waar bezoekers bij kunnen aansluiten.

 

Waar? Horsterweg 25, Zeewolde 

zaterdag 3 september
06:00
00:00
Zeewolde bij de Pinken & braderie

Zeewolde bij de pinken is de enige dag in het jaar, dat de boeren en burgers elkaar massaal treffen in het dorp.

Voor de 32e keer alweer organiseren de veeteeltstudieclubs uit Zuidelijk en Oostelijk Flevoland de jongveedag Zeewolde bij de Pinken. Vanaf 6.00 uur wordt gestart met het inbrengen en wassen van de koeien.
Kom om half negen met eigen bord, bestek en beker genieten van het Boerenburgerontbijt.

Tijdens deze dag kan je leren koemelken en is er een activiteit kalfjesschilderen. Vergeet ook niet langs te gaan bij Het Rad van Avontuur, de eierbakmachine, de muzikale koe en het springkussen. Dit alles kan worden bezocht vanaf 11.00 uur.

Shantykoor De trossen los en dweilorkest Nep-Tunes zullen deze dag een muzikaal tintje geven. Zij treden op, op het horecapleintje.

zaterdag 10 september
11:00
17:00
kidsproof Kinderfeest

Voor de leukste kinderactiviteiten kom je naar Almere Buiten Centrum. Sport, spel, knutselactiviteiten en vooral veel gezelligheid!

Entree is gratis, veel activiteiten zijn kosteloos, voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd.

 

Waar? Gloveplein 0, Almere

zaterdag 22 oktober
Herfstbraderie

Op deze laatste zaterdag van de herfstvakantie pakken we nog even extra uit in het centrum van Zeewolde.