Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
vrijdag 24 mei
Beachfestival Zeewolde

Ook in 2019 bieden wij jou weer een gevarieerd programma. Een te gekke band, zwoele zomerse (lounge) beats, diverse podia, cocktails, de lekkerste hapjes en nog veel meer.

Waar? Strandweg 165 Zeewolde 

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 25 mei
10:00
17:30
Landelijke veiligheidsdag
Op zaterdag 25 mei vindt alweer de zesde editie van de Landelijke Veiligheidsdag in Almere plaats. De dag heeft ‘Cyberveiligheid’ als thema waarbij landelijke en regionale hulpdiensten op een spectaculaire manier zullen laten zien wat hun werk precies inhoudt en maken ze bezoekers bewust van de gevaren van digitale criminaliteit. Het belooft een spectaculaire dag te worden voor jong en oud!  De Koninklijke Landmacht, Marine, Marechaussee, Douane, politie, brandweer, GGD, ANWB, VVN, NS, Keolis, Rijkswaterstaat, het Rode Kruis en Reddingsbrigade Nederland: ze zijn allemaal aanwezig in Almere Centrum op de Landelijke Veiligheidsdag. Daar geven ze onder het motto ‘Ontdek de held in jezelf’ demonstraties en actieve workshops om te laten zien hoe ze als hulpdiensten samen optrekken bij calamiteiten. Ook Veiligheidsmuseum PIT is aanwezig.  De hele dag kun je deelnemen aan workshops, demonstraties van verschillende hulpdiensten bekijken en alles leren over veiligheid.
klik hier voor meer informatie
vrijdag 7 juni
Aaltjesdagen Harderwijk

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 ieder tweede weekend van juni plaatsvindt. Het gratis toegankelijke festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden, denk bijvoorbeeld aan; Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten en botters.

( Geschikt voor elke leeftijd ) 

klik hier voor meer informatie
zaterdag 8 juni
13:00
00:00
Beleef Puur Zeewolde met Foodtruckfestival

‘Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. Verrassingen niet alleen bezorgd door de deelnemende restaurants maar ook door de deelnemers van Puur Zeewolde, Puur Plezier. Samen zorgen zij voor een unieke, feestelijke, gemoedelijke en zomerse sfeer en laten zij de bezoeker kennismaken met het zeer uitgebreide zomerprogramma van 2019.

zondag 9 juni
13:30
15:30
Slootjesdag voor kinderen

Tijdens de IVN Slootjesdag staat de natuurbeleving van kinderen en de (groot)ouders/ begeleid(st)ers centraal. Spelen aan de waterkant vinden veel kinderen altijd leuk. We gaan op zoek naar wat er zoal in, op en rond het water leeft. Wat te denken van kwakende kikkers, glibberende vissen, slijmerige waterplanten, allerlei waterdiertjes maar ook prachtige libellen. Dit zegt natuurlijk ook iets over biodiversiteit en waterkwaliteit. Deze middag kunnen de kinderen het ‘onderzoeken van het water’ allemaal gaan beleven aan de waterkant bij de Roode Schuur.

IVN schoolgidsen helpen de kinderen om alles wat ze vangen, zien of beleven een naam te geven en nadere uitleg over hun vondsten te verstrekken. Met behulp van herkenningskaarten kun je de beestjes determineren en bepalen wat hun aanwezigheid zegt over de waterkwaliteit. Je kunt zelfs de allerkleinste diertjes onder een microscoop bekijken.

Waar? Dasselaarweg 29 Zeewolde

Gratis Voor kinderen van IVN leden, € 3.00 voor niet leden

klik hier voor meer informatie
zondag 16 juni
Nationale oldtimerdag

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende evenement voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (vaderdag).

Op de Bataviaboulevard tussen de Bataviahaven en Batavia Stad staan jaarlijks ruim 400 oldtimers klaar voor een prachtige familiedag. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is zowel voor deelnemers als publiek gratis toegankelijk. Naast de automobielen, is er een aanvullend programma van kijkobjecten, optredens, automobilia markt en gezellige horeca. U kunt de dag combineren met een bezoek aan de Batavia Werf, het Nieuwland Poldermuseum, het Batavia Stad Outlet Center en de Nationale Historische Reddingbootdag.

vrijdag 28 juni
Zeewolde Endurance

Triathlon voor iedereen!
Samen genieten van een sportieve dag. In je eigen tempo, op jouw eigen manier. Zwemmen, fietsen en wandelen: iedereen doet mee.

Het evenement vindt plaats in de sfeervolle Aanloophaven van Zeewolde, grenzend aan het centrum van Zeewolde. Alle faciliteiten, het zwemonderdeel, de fiets- en loopwissel, en de finish liggen allemaal binnen een straal van 150 meter. 

klik hier voor meer informatie
vrijdag 5 juli
Visfood Festival

Foodtrucks met verrassende visvariaties. Sfeervolle haven met traditionele vissersschepen.
Boeiende verhalenroute; Het Wonder van Urk. Cultureel vermaak en live muziek van Urker bodem. Vertier voor kids met Bungeetrampoline en Aqua Bubbles.

Waar? Dormakade 0 Urk

vrijdag 12 juli
Havendagen Zeewolde

De Aanloophaven van Zeewolde is dit weekend volop in bedrijf. Bezoekers kunnen tijdens de Havendagen oude ambachten in uitvoering zien, luisteren naar de diverse optredens, een rondvaart maken of zelf actief bezig zijn in de haven.

zaterdag 13 juli
16:00
23:45
Harderwijk Live

Elke zaterdag vanaf 13 juli 2019 t/m 17 augustus 2019

Al jaren staan zes zaterdagen in juli en augustus in het teken van live muziek en gezelligheid op de Markt in Harderwijk. Elke zaterdag staat in een ander thema en dus zorgt elke zaterdag een andere band voor de juiste sfeer. Vanaf 16.00uur geniet je van een ontspannen deuntje, zing je mee op de laatste hits en laat je je verleiden tot swingende dansmoves. 

Het evenement is gratis toegankelijk en jong en oud vermaakt zich uitstekend bij dit muziekspektakel. Een ideale avond om oude bekenden tegen te komen en je te laten meeslepen door de beats onder het genot van een hapje en een drankje. 

zaterdag 20 juli
14:00
20:00
Ibizamarkt on tour

Met het organiseren van de Ibizamarkten op de bouelvard, brengt Boulevard Event het Ibizagevoel naar Harderwijk. Op de Ibizamarkt kun je terecht voor een exclusief aanbod aan producten die gerelateerd zijn aan Ibiza; zoals lifestyle, fashion, jewels, beauty. Maar ook voor een lekker drankje, hapje en ibizasouds ben je hier op de juiste plek. 

Waar? Strandboulevard 5, Harderwijk

zaterdag 24 augustus
12:00
22:00
Surfdag

De 3e editie van De Surfdag is op zaterdag 24-08-2019. Meer informatie volgt. 

vrijdag 30 augustus
20:00
01:00
Nacht van Zeewolde

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn. De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00u tot 01:00u, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

zaterdag 31 augustus
10:00
19:00
3rd International Suydersee BBQ Contest

In het eerste weekend van september wordt de 2nd International Suydersee BBQ Contest op het terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde georganiseerd. Naast de barbecuewedstrijden worden er allerlei leuke, leerzame en interessante activiteiten en workshops georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse stands, waar je mee kunt doen aan een bier- of wijnproeverij of aan de hot sauce contest (heetste pepersauswedstijd). In kramen worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden. 

zaterdag 5 oktober
17:00
23:00
Oktoberfest Harderwijk - Boulevard

De eerste editie van het OktoberFest op de boulevard in Harderwijk was zo'n groot succes dat een tweede editie absoluut niet kon uitblijven

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1,3896 LTZeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail