Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
donderdag 30 november
Harderwijk op het ijs van 30 november tot 6 januari

Ook dit jaar geniet je in Harderwijk weer van het ijs. Of het gaat vriezen komende winter is natuurlijk nog uiterst onzeker, maar we weten zeker: je kan schaatsen in Harderwijk. Vanaf 30 november ligt de ijsvloer weer op de Markt in Harderwijk en geniet menigeen van het winterse vertier en de gezelligheid. Of je nu komt schoolschaatsen, vrijschaatsen, swingen tijdens Disco on Ice of met je bedrijf de ijzers onderbindt. Je bent van harte welkom!

Bekijk de verschillende mogelijkheden op de website en check de kalender voor de activiteiten op en rond de ijsbaan.

Veel plezier!

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 16 december
Kerstmarkt Amersfoort 16 en 17 december

De Wintermarkt op het Eemplein in Amersfoort is een waar winterwonderland met kraampjes en natuurlijk muziek. De kinderen kunnen op de foto met echte winterfiguren, zoals engelen en een sneeuwman. Veel plezier met kerstshoppen.

 

zondag 17 december
14:00
17:00
Kinderfeest in het speelbos de zevensprong

Op zondag 17 december zal Staatsbosbeheer, in samenwerking met toneelgroep “dingetje”, het speelbos de Zevensprong weer omtoveren tot een waar sprookjesbos. Hier komen andere tijden tot leven, de al vroegere bewoners van het dorp Seawalt komen weer tot leven en nemen je mee in een reis door de tijd.

Wat er precies allemaal staat te gebeuren is nog een verrassing maar dat het mooi, bijzonder en sprookjesachtig wordt is een ding dat zeker is. Dus kom zondagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur naar het speelbos aan de Groenewoudseweg 7, naast het kantoor van Staatsbosbeheer.

Neem kinderen en kleinkinderen mee en geniet van een heerlijke middag buiten. Aan het einde van de wandeling is er op het Seawaltplein, in het bos, gratis een warme chocomel, limo en een warm broodje, zelf te bakken aan een wilgenspies boven een vuurtje.

Deelname, eten en drinken is gratis

vrijdag 22 december
15:00
21:00
Kerstfestijn in Zeewolde

Het Kerstfestijn is een leuk en gezellig evenement voor iedereen. Er is o.a. een heuse kerstmarkt rond de gezellige ijsbaan van Winterworld. Verschillende koren treden op.

Waar? In het centrum van Zeewolde

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.