Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
zaterdag 23 november
13:00
00:00
Sinterklaasintocht Zeewolde

Ieder jaar komt ook in Zeewolde Sinterklaas aan, in de gezellige Aanloophaven midden in het dorp. Vanaf 13.00 u. zijn hier allerlei activiteiten, variërend van danspieten tot het optreden van een echte DJ-piet. Rond 13.30 uur, legt Sinterklaas de “Pakjesboot” aan in de Aanloophaven van Zeewolde, raadhuisplein 1. 

vrijdag 29 november
Urk in wintersferen

Urk in Wintersferen heeft wederom een aantal leuke sketches voor u klaar staan! De vele figuranten maken dat u zich in het jaar 1918 waant. Tijdens het evenement komt u als bezoeker historische figuren als Cornelis Lely tegen en bent u getuige van het bouwen van de dijk, de invloed van de inpoldering op het onderwijs en natuurlijk de vele bewoners die zich in authentieke klederdracht steken.

Vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur

Waar? Wijk 2 te Urk. 

woensdag 18 december
19:00
21:00
Dans; Doornroosje

HET OPERA EN BALLET VAN ODESSA
Het Opera en Ballet van Odessa - opgericht in 1810 - is één van de oudste opera- en ballethuizen van Europa. Grote musici als Tsjaikovski, Rimski-Korsakov, Caruso, Rachmaninov, Casals en Ysaÿe traden er op.

Het gezelschap en orkest specialiseren zich al meer dan twee eeuwen in de realisatie van spectaculaire klassieke ballet- en operavoorstellingen van internationale klasse. Techniek, kostuums, muziekuitvoering, decors én ontroering zijn van een zeldzaam hoog niveau en garanderen prachtige voorstellingen voor een publiek van alle leeftijden.

Het Nationale Ballet Odessa brengt nu Doornroosje, hét magische sprookjesballet voor alle leeftijden en een kerstklassieker voor de hele familie. Een absolute aanrader voor jong en oud in een prachtige versie met orkest en 110 medewerkers. Klassiek ballet zoals vandaag de dag nog zelden te zien is!


Waar? Esplanade 10 0 in Almere

klik hier voor meer informatie
vrijdag 20 december
15:00
21:00
Kerstfestijn Zeewolde

Tijdens het Kerstfestijn word je verrast met allerlei leuke en verrassende activiteiten die echt bij de winterperiode horen.
Een evenement dat je niet kan en mag missen, zo vlak voor Kerst!

Waar? Kerkstraat 16 Zeewolde

zaterdag 21 december
17:00
21:30
Lichtjeswandeling

Wandel samen met je (klein)kinderen de kaarsjeswandeling door de bossen van het Almeerderhout, bij Stadslandgoed De Kemphaan. Het snoer van lichtjes langs het pad, de sterren aan de hemel en de nachtelijke geluiden in het bos zorgen voor een sfeervolle ervaring. Halverwege de route wacht de boswachter je op bij het houtvuur om even samen te genieten van deze mooie avond. Maak je zelf je lampion of neem je er een mee? Een activiteit voor het hele gezin!

Klik hier voor meer informatie
donderdag 26 december
13:00
16:00
Kerstwandeling Lepelaarplassen

Zin in een frisse wandeling na het kerstontbijt op tweede kerstdag?  Ga dan samen met een gids heerlijk naar buiten in een zeer bijzonder gebied. Want bij uitzondering mag je op deze dag door dit beschermde deel van de Lepelaarplassen wandelen. De Lepelaarplassen is een moerasgebied waar veel bijzondere planten, dieren en vooral vogels voorkomen. Het gebied staat dan ook landelijk goed bekend onder vogelaars. De kans is aanwezig dat je bevers of reeën ziet. Halverwege de wandeling kun je genieten van het schitterende uitzicht over een van de plassen vanuit de 'verscholen' vogelkijkhut. De gids laat je de mooiste plekjes zien en vertelt je alles over de bijzondere natuur en vogels die je tegen kunt komen.

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail