Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
zaterdag 13 juli
16:00
23:45
Harderwijk Live

Elke zaterdag vanaf 13 juli 2019 t/m 17 augustus 2019

Al jaren staan zes zaterdagen in juli en augustus in het teken van live muziek en gezelligheid op de Markt in Harderwijk. Elke zaterdag staat in een ander thema en dus zorgt elke zaterdag een andere band voor de juiste sfeer. Vanaf 16.00uur geniet je van een ontspannen deuntje, zing je mee op de laatste hits en laat je je verleiden tot swingende dansmoves. 

Het evenement is gratis toegankelijk en jong en oud vermaakt zich uitstekend bij dit muziekspektakel. Een ideale avond om oude bekenden tegen te komen en je te laten meeslepen door de beats onder het genot van een hapje en een drankje. 

zaterdag 20 juli
14:00
20:00
Ibizamarkt on tour

Met het organiseren van de Ibizamarkten op de bouelvard, brengt Boulevard Event het Ibizagevoel naar Harderwijk. Op de Ibizamarkt kun je terecht voor een exclusief aanbod aan producten die gerelateerd zijn aan Ibiza; zoals lifestyle, fashion, jewels, beauty. Maar ook voor een lekker drankje, hapje en ibizasouds ben je hier op de juiste plek. 

Waar? Strandboulevard 5, Harderwijk

zaterdag 24 augustus
12:00
22:00
Surfdag 24-08-2019

Bij Surfdag Zeewolde 2019 kun je eindelijk weer eens je oude windsurfmaterialen van zolder halen! Kom met alle andere windsurfers van toen én nu samen op de locatie waar vroeger  één van de grootste windsurf evenementen van Nederland plaatsvond: de ANWB/NCRV jongeren Surfdag op het strand van  RCN Zeewolde.

Op de met nieuw leven ingeblazen Surfdag Zeewolde 2019 blikken we samen terug naar de tijd waar half Nederland met het hele gezin op het water aan het genieten waren op de surfplank. Onbezorgd cruisen en stunten op je Ten Cate of Wayler en meteen een update van het windsurfen anno 2019. Dit onder begeleiding van swingende muziek van bands, DJ’s en foodtrucks om er een onvergetelijke dag van te maken. Surfdag Zeewolde 2019: het leukste surffestival van Nederland.

zaterdag 24 augustus
13:00
17:00
Fiets 'm d'r in

Wie heeft er vroeger niet naar gekeken? Het spelprogramma van de TROS … Ter land, Ter Zee en in de Lucht. “Hoog en Droog, Met je As over de Plas, Met Glas van de Schans” noem maar op. Hilarische beelden van deelnemers die te water gaan, met hun bijzondere creaties. De variant ‘Fiets ‘m d’r in’ strijkt zaterdag 24 augustus voor de eerste keer neer bij RCN Zeewolde.

Wat is de bedoeling?
Je fietst vanaf het startplatform over een ruim 30 meter lange baan, van 70 breed, richting de koperen bel. Wel even opletten want halverwege is de baan nog maar 35 centimeter breed.

De vraag is wie luidt het snelste de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets ‘m d’r in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de mooiste, creatiefste en meest innovatieve fiets? En wie gaat er met de pechprijs naar huis? Het is een strijd dat ongetwijfeld een prachtig en hilarisch schouwspel oplevert!  

Aanmelden
Iedereen die 13 jaar of ouder is kan zich opgeven voor dit leuke evenement!

Deelname kan als individu of als team. Inschrijfformulier is op te halen bij de receptie van RCN Zeewolde en ingevuld in te leveren aan receptie-zeewolde@rcn.nl / of op de receptie zelf. o.v.v. “Aanmelding Fiets ‘m d’rin”.  Evenement vindt gelijktijdig plaats met het evenement Surfdag Zeewolde.

Presentatie is in handen van Johan Vlemmix.

vrijdag 30 augustus
20:00
01:00
Nacht van Zeewolde

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn. De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00u tot 01:00u, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

zaterdag 31 augustus
10:00
19:00
3rd International Suydersee BBQ Contest

In het eerste weekend van september wordt de 2nd International Suydersee BBQ Contest op het terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde georganiseerd. Naast de barbecuewedstrijden worden er allerlei leuke, leerzame en interessante activiteiten en workshops georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse stands, waar je mee kunt doen aan een bier- of wijnproeverij of aan de hot sauce contest (heetste pepersauswedstijd). In kramen worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden. 

zaterdag 7 september
06:00
00:00
Zeewolde bij de pinken

Zeewolde bij de pinken is de enige dag in het jaar, dat de boeren en burgers elkaar massaal treffen in het dorp. Het programma is een succes en daarom in grote lijnen elk jaar hetzelfde. Sinds enige jaren is het boerenburgerontbijt toegevoegd.

Zeewolde bij de pinken is de enige dag in het jaar, dat de boeren en burgers elkaar massaal treffen in het dorp. Het programma is een succes en daarom in grote lijnen elk jaar hetzelfde. Om 08.30 uur kan men aanschuiven voor het Boerenburgerontbijt (met eigen bord, bestek en beker) Vanaf 06.00 uur begint de dag met het inbrengen en wassen van de koeien. Om 11.00 uur starten ook de andere programma onderdelen zoals koemelken, kalfjeschilderen, het Rad van Avontuur, de eierbakmachine, de muzikale koe en het springkussen.  

Muziek is er ook. Op het horecapleintje zijn er optredens van shantykoor De trossen los en boerenkapel Nep Tunes.
Vergeet dit jaar ook niet de pinkenbraderie in het centrum te bezoeken.

Waar? Horsterplein 16 Zeewolde

zaterdag 14 september
18:00
00:00
BeachBios

Stel je voor, buiten op een mooie nazomeravond, onder het genot van live muziek en een heerlijke maaltijd een film kijken op een mega scherm. Het kan zaterdag 14 september op een bijzondere plek, op het Woldstrand in Zeewolde. Vanaf 18.00 uur is iedereen daar al welkom op het foodplein. De film start om 20.30 uur en na afloop start de after party (van 23.00 tot 01.00 uur). Het evenement is vrij toegankelijk te bezoeken.

De film is door het publiek zelf gekozen. De film start om 20.30 uur en wordt getoond op een scherm van 10 x 6 meter.  Het strand is aangekleed in “Ibiza style”, wat de beleving alleen nog maar leuker maakt. Het enige wat de bezoekers zelf mee moeten nemen is een klapstoel, deken of matje om op te zitten. Foodplein Het (voor)programma start om 18.00 uur met heerlijke live muziek en live cooking. Diverse lokale foodtrucks toveren het strand om tot een openlucht restaurant en de bezoekers met heerlijke gerechten en of een drankje. Vanaf 18.00 uur zijn deze rollende keukens al operationeel.

Toegang is gratis! Teller stopt alleen wel bij 1000 bezoekers. Waar? Strandweg 165 Zeewolde

zaterdag 23 november
13:00
00:00
Sinterklaasintocht Zeewolde

Ieder jaar komt ook in Zeewolde Sinterklaas aan, in de gezellige Aanloophaven midden in het dorp.
Vanaf 13.00 u. zijn hier allerlei activiteiten, variërend van danspieten tot het optreden van een echte DJ-piet. Rond 13.30 uur, legt Sinterklaas de “Pakjesboot” aan in de Aanloophaven van Zeewolde, raadhuisplein 1. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1,3896 LTZeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail