Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Evenementen in de buurt
van RCN Zeewolde
zaterdag 21 september
Open Dagen Wijngoed Wilgenhorst

Zaterdag 21 en zondag 22 september vindt de officiële opening plaats van Wijngoed Wilgenhorst en houden we open dag voor alle belangstellenden. U bent van harte uitgenodigd voor een rondleiding door de wijngaard, het ontvangstlokaal en de nieuw ingerichte wijnmakerij.
Wijngoed Wilgenhorst is een wijnbelevingscentrum voor de verwerking van druiven inclusief ontvangstruimte en proeflokaal met als doel toeristische activiteiten, dagrecreatie, culturele en educatieve activiteiten te ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 21 september
09:00
00:00
Appelplukdagen

Kom je eigen appels en peren plukken in de boomgaard van Fruithal Smits tijdens de Landelijke Appelplukdagen. Dit jaar zijn de Appelplukdagen op zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 21 en zondag 22 september. Tijdens de Appelplukdagen kan er zelf geplukt worden, appels en peren zo vers van de boom. Voor het plukken ontvang je plukinstructies en na het plukken worden de appels/peren afgewogen en afgerekend. De prijs wordt tegen die tijd bekend gemaakt. Let op: je plukt voor jezelf, niet voor het fruitbedrijf.

Er worden diverse andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo wordt het een leuk uitje voor het hele gezien en een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit fruitbedrijf en de boerderijwinke!.

Gratis entree (geplukte kilo’s natuurlijk wel even afrekenen) Waar? Sterappellaan 29 te Zeewolde

zondag 22 september
12:00
15:00
Open huis groepsaccommodatie 't Wolderwijd

Deze groepsaccommodatie ligt op de bovenverdieping van Brasserie ’t Wolderwijd.  Op een supermooie locatie met groot terras kijk je over het strand en de haven van RCN Zeewolde. De accommodatie is erg geschikt voor een familie uitje voor een midweek of weekend. Met maximaal 24 personen kun je in deze ruimte terecht.  Je bent zondag 22-09-2019 tussen 12.00 uur en 15.00 uur van harte welkom om de nieuwe groepsaccommodatie te bezichtigen! Waar? RCN Vakantiepark Zeewolde, dasselaarweg 1 te Zeewolde.

Informatie groepsaccommdatie
vrijdag 27 september
Uitfestival Almere

In het weekend van 27, 28 en 29 september is er ontzettend veel te doen tijdens het Uitfestival Almere. Het is de start van het culturele seizoen. Het gehele weekend staat in het teken van muziek, dans, theater, cultuur, kunst, fotografie, film en meer! Laat je zintuigen prikkelen in het Labyrinth of the Senses of ontdek aanstormend talent tijdens Popronde Almere 2019. Daarnaast kunnen liefhebbers van vinyl hun hart ophalen op de platenmarkt en larpers zich uitleven tijdens de Fantasy Parade 2019. Een openluchtbioscoop, spectaculair straattheater, een montmatreplein en een voorproefje op het nieuwe theaterseizoen maken dit een niet te missen weekend.

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 19 oktober
12:00
16:00
Kabouterdag Almeerderhout

Op deze dag staat bij Buitencentrum Almeerderhout alles in teken van de kabouter, dus kom met je kinderen naar het Almeerderhout! Er worden vele kabouteractiviteiten georganiseerd: luister naar de mooiste kabouterverhalen, wordt geschminkt als échte kabouter, knutsel je eigen kabouter van hout of ga op stap om kabouters te zoeken in het bos. Veel kabouterplezier!

Buitencentrum Almeerderhout

Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere

klik hier voor meer informatie
zaterdag 23 november
13:00
00:00
Sinterklaasintocht Zeewolde

Ieder jaar komt ook in Zeewolde Sinterklaas aan, in de gezellige Aanloophaven midden in het dorp. Vanaf 13.00 u. zijn hier allerlei activiteiten, variërend van danspieten tot het optreden van een echte DJ-piet. Rond 13.30 uur, legt Sinterklaas de “Pakjesboot” aan in de Aanloophaven van Zeewolde, raadhuisplein 1. 

vrijdag 29 november
Urk in wintersferen

Urk in Wintersferen heeft wederom een aantal leuke sketches voor u klaar staan! De vele figuranten maken dat u zich in het jaar 1918 waant. Tijdens het evenement komt u als bezoeker historische figuren als Cornelis Lely tegen en bent u getuige van het bouwen van de dijk, de invloed van de inpoldering op het onderwijs en natuurlijk de vele bewoners die zich in authentieke klederdracht steken.

Vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur

Waar? Wijk 2 te Urk. 

zaterdag 21 december
17:00
21:30
Lichtjeswandeling

Wandel samen met je (klein)kinderen de kaarsjeswandeling door de bossen van het Almeerderhout, bij Stadslandgoed De Kemphaan. Het snoer van lichtjes langs het pad, de sterren aan de hemel en de nachtelijke geluiden in het bos zorgen voor een sfeervolle ervaring. Halverwege de route wacht de boswachter je op bij het houtvuur om even samen te genieten van deze mooie avond. Maak je zelf je lampion of neem je er een mee? Een activiteit voor het hele gezin!

Klik hier voor meer informatie
donderdag 26 december
13:00
16:00
Kerstwandeling Lepelaarplassen

Zin in een frisse wandeling na het kerstontbijt op tweede kerstdag?  Ga dan samen met een gids heerlijk naar buiten in een zeer bijzonder gebied. Want bij uitzondering mag je op deze dag door dit beschermde deel van de Lepelaarplassen wandelen. De Lepelaarplassen is een moerasgebied waar veel bijzondere planten, dieren en vooral vogels voorkomen. Het gebied staat dan ook landelijk goed bekend onder vogelaars. De kans is aanwezig dat je bevers of reeën ziet. Halverwege de wandeling kun je genieten van het schitterende uitzicht over een van de plassen vanuit de 'verscholen' vogelkijkhut. De gids laat je de mooiste plekjes zien en vertelt je alles over de bijzondere natuur en vogels die je tegen kunt komen.

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1,3896 LTZeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail