Groepskamperen aan het Veluwemeer Groepskampeerterrein in Flevoland

Groepskamperen met je familie, vriendengroep, school, vereniging of club doe je bij RCN Zeewolde.
Groepskamperen kan al vanaf 15 personen. We hebben hiervoor een speciaal veld direct naast het stand. Hiervan kan met (eigen) tenten worden gekampeerd. Hierdoor heb je veel privacy en kun je een eigen sfeer creëren. Met natuurlijk een plek voor het kampvuur!

Tarieven en Voorwaarden
van het groepskampeerveld
  • Groepskamperen kan alleen met (eigen) tenten die op het veld naast het strand kunnen worden opgezet.
  • Er zijn twee stroompunten aanwezig. 
  • Groepskamperen kost slechts € 5,00 p.p.p.n. Hierbij komen geen verdere kosten!
  • Reserveren is mogelijk vanaf 15 personen en er dient minimaal 2 nachten te worden geboekt.
  • Groepskamperen is alleen te boeken door scholen, verenigingen en families.
  • De verantwoordelijke dient minimaal 21 jaar te zijn

Groepen die kamperen kunnen gratis gebruik maken van de beachbar die naast het groepsterrein staat. Voor de beachbar betaalt u een borg van € 50,00. De beachbar is ingericht met 24 stoelen en 14 barkrukken, twee toiletten, een koffiezetapparaat, een waterkoker en drie koelingen. Glaswerk en muziek zijn niet aanwezig. Na 23.00 uur mag het geluid niet te horen zijn buiten de gehuurde ruimte. De beachbar mag maximaal gebruikt worden tot 23.59 uur. De ochtend van vertrek dienen het kampeerveld en de beachbar weer schoon opgeleverd te worden voor 11.00 uur. Tussen 9.00 uur en 11.00 uur kun je je melden op de receptie, er gaat dan iemand mee die samen de beachbar controleert. De borg wordt na controle contant teruggegeven.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.