Natuur & cultuur
In de omgeving
  • De Oostvaardersplassen. Een uniek natuurgebied, waar je vanaf uitkijkpunten lepelaars, edelherten, vossen, enz. kunt observeren. In het bezoekerscentrum vind je daarover alle informatie. Op de receptie is een autoroute beschikbaar naar de Oostvaardersplassen.
  • Blote Voetenpad. Voel Zeewolde, met….blote voeten! Het blote Voetenpad is een route van verschillende paden met allerlei ondergronden: o.a. mos, houtsnippers, grind, modder, steen en andere verrassende materialen. Door het pad met blote voeten te bewandelen voel je de verschillen en krijg je ook meteen een soort voetmassage. Het pad is circa 500 meter lang en de wandeling duurt 40 minuten bij een normaal tempo inclusief opdrachten en informatie. Voor een klein bedrag kunt u de paden al betreden. Geopend van half april t/m oktober.
  • Op ongeveer 2 kilometer van ons park af wandel/ fiets je zo de Stille Kern in. Een prachtig, uitgestrekt groen gebied waar de natuur volledig haar eigen gang kan gaan. Hier vind je de Koninckpaarden welke in kuddes vrij rondlopen, je hebt er tal aan verschillende vogelsoorten, prachtige fiets en wandelpaden en uiteraard heel veel rust en stilte. Vergeet bij je bezoek aan de Stille Kern niet haar uitkijkpunt op een mooie natuurlijke heuvel. 
  •  John’s Farm is een modern biologisch teeltbedrijf waar een breed assortiment van onze dagelijkse voeding wordt geteeld. Biologisch telen is op John’s Farm heel gewoon en duurzaamheid gaat verder dan alleen de manier van telen. Aarde aan je vingers? Modder aan je schoenen? Rood gloeiende wangen? Dat is de aanstekelijke passie van hun kijk op eten. Zij willen dit ook met jou delen! Kom langs en geniet van de rust, ruimte en rijke smaken in de ongedwongen sfeer van het glazen lustoord. Er is meer dan genoeg aan lekkernijen om te proeven, en voor kinderen is er ook van alles te doen!
  •  Forelvisvijver De Eemhof. Twee visvijvers zijn gesitueerd in de prachtige omgeving van het Hulkesteinse Bos en zijn gevuld met mooie, grote en vechtlustige forellen. Meer informatie over alle mogelijkheden zijn te vinden op de website.
  • Ontdek de omgeving op een andere manier: met een GPS-wandeling! Deze GPS wandeltocht van max. 17 km is uitgezet langs mooie plekken rondom Zeewolde. Je kunt bij de receptie van dit park speciale GPS apparatuur lenen. Net als de GPS van je auto loodst dit apparaat je zonder problemen langs de mooiste plekken in de omgeving. Dit keer dan wel in de openlucht! 
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.