Sportief & avontuur
In de omgeving
  • In Zeewolde kun je prachtig kanovaren, een vernieuwende manier om Zeewolde te ontdekken. Als vaarroute kun je kiezen voor de Beverroute; op zoek naar de bever en burchten (10 km), de Speurroute; op zoek naar inheemse dieren (4 km) of de Zeewolde route; maak kennis met de wetenswaardigheden van dit dorp (12 km). Je kunt een kano huren bij Kanoverhuur Zeewolde.
  • SOScape Zeewolde. Bent u al bekend met het populaire spel Excape Room? RCN Vakantiepark Zeewolde heeft er één op het park! Deze heeft twee mogelijkheden: Het Pannenkoekenhuis en Onder Water. Spannend, origineel en een ontzettend leuke groepsactiviteit. Voor elke leeftijd leuk, want de vragen kunnen per doelgroep worden aangepast. Als gast van RCN Zeewolde ontvang je ook nog eens korting.
  • Speelbos De Zevensprong. Hier kun je je heerlijk uitleven. Je kunt er klimmen en klauteren, hutten bouwen of gaten graven, over een echte touwbrug lopen en nog veel meer. Zet je zintuigen op scherp en bekijk, beluister en voel het bos. Er zijn twee thema routes; de piratenroute voor de wat jongere kinderen en de heksenroute voor de oudere kinderen.

  • In de buurt van RCN Zeewolde zijn diverse mountainbikeroutes uitgezet. 
  • Zin om een balletje te slaan met op de achtergrond een mooi natuurlandschap? Het kan op golfbaan Harderwold. De baan is groen, glooiend en geschikt voor iedere speler.
  • Strand Horst is de 17e Pitch & Putt baan in Nederland en een ware aanvulling op de reeds bestaande banen. Zo kunt u van en naar eilandje spelen en worden bossages afgewisseld met zandbunkers en ruige open plekken.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.